Resultater Thy-legene 2014

 
Klubbens traditionsbundne Thy-lege blev for 43. gang afviklet i weekenden. Denne gang var mesterskabsløbet lagt i Straasø Plantages østlige del, hvor Troels Nielsen for 5. gang i historien løb med sejren, med Carsten Thyssen på 2.-pladsen.
Vindkraften, en nedlagt skole i Vind syd for Holstebro, var valgt som spise- og overnatningssted og det skulle vise sig at være et godt valg. Skolen er af frivillige kræfter og med økonomisk tilskud fra diverse fonde gjort i stand, så bygningerne kan lejes ud til alle mulige former for arrangementer. Der er i øjeblikket 40 sengepladser fordelt i 2-, 4- og 6-mandsværelser, alle med eget bad og toilet, ren luksus – ligesom køkkenet, der rummede alle moderne faciliteter for at lave store portioner mad. Det er vist første gang i Thylegenes historie, at der har været plads nok til, at alle kunne skære salat på en gang, og det endda uden at skulle skubbe til naboen.
Stor ros til Vindkraftens frivillige for det flotte stykke arbejde, de har lavet.
Pointløbet var i år henlagt til Præstbjerg Plantage, hvor Herning OK har opsat 65 faste poster, som løberne fik 75 min. til at finde. Også her blev Troels Nielsen vinder. Mens der blev løbet efter posterne, startede Henning Hansen grillen, så alle kunne nyde en frankfurter eller 2 efter løbet.
Starten var lagt ved Præstbjerg Naturcenter, som ud over de 65 Find-vej-poster er et besøg værd – smuk natur, gode legemuligheder for børn, og en flot udstilling om dyrene der lever i området.
Tak til alle der deltog for en rigtig god tur, og en stor, stor tak til Aase Thyssen for at arrangere maden.
Vi vil ikke skrive mere, men har hørt at der kommer en længere beretning om turen i næste klubblad.
Se alle resultater her. Vi kan allerede nu afsløre, at næste års værter bliver Erna og Poul Erik.