Intro nye/begyndere over 18 år

Vi tilbyder et introduktionshold for unge og voksne om tirsdagen.

Orientering er udfordrende for løbere uanset alder og niveau. Derfor er orientering oplagt som familiesport, hvor hele familien udfordres. Så kommer du som forælder, sammen med en gruppe venner, eller er du bare selv nysgerrig på, hvad orienteringsløb er, så er du velkommen på vores introduktionsforløb til unge og nye voksne.

Introduktionsholdet vil gennemgå orienteringens grundelementer i løbet af en halvsæson. Generelt vil tilbuddet blive afstemt efter deltagernes interesse, ambitioner og evner. Dvs. der løbes sværere baner, jo dygtigere du bliver.

Vi håber, at I, der er forældre til de lidt større børn, vil gøre brug af dette tilbud, fordi jeres involvering og glæde ved orientering også vil styrke jeres barns glæde og udvikling inden for sporten. I orienteringsløb behøver ingen at stå på sidelinjen, men I kan selv være med og dyste mod jævnbyrdige.

For alle er det at dele oplevelserne i skoven med familie, venner og klubkammerater en stor del af fornøjelsen, og det understøtter din udvikling og din tilknytning til klubben.

Husk at melde dig i mål, når du kommer tilbage, så vi ved, at alle er kommet hjem fra skoven.

Medbring selv noget at drikke.

Træner: 5 trænere

Læs mere om tid og sted for tirsdagstræningen

Banerne

Let: 2-3 km. Posterne ligger tæt ved stierne. Løbet foregår på stierne og der er kun 1‐2 retningsskift i mellem posterne.

Mellemsvær: 3,5-4,5 km. Posterne ligger lidt væk fra stierne. Man kan løbe til posten langs tydelige linjer i terrænet (f.eks. langs stier, grøfter og bevoksningsgrænser), eller man kan skyde genvej på tværs mellem to ledelinjer.

Svær: momentbane: 5-6 km. Baner og længder er vejledende, da det vil afhænge af skov og moment. Posterne ligger væk fra stinettet. Kurvelæsning og kompas må benyttes for at finde posten.

Kontakt  Mads Mikkelsen for nærmere info, og for at komme på mailinglisten.