Midtjysk Ungdomsliga 2017

Tillykke til vinderne af Midtjysk Ungdomsliga 2017. Tak til Nordkredsen for sponsering af pokalerne. Tak også til alle deltagere og arrangørklubber. Vi ses til næste forår!

Resultater

Herunder opdaterede resultater for 5. etape samt de samlede resultater efter alle 5 løb. Se meget gerne resultaterne igennem og rapporter endelig straks fejl til mig (irene @ pet.auh.dk).

Samlet resultat efter alle 5. afdelinger

MUL_resultat_samlet_damer

MUL_resultat_samlet_herrer

Herunder resultatet af 5. afdeling Midsommerløbet arrangeret af Herning Orienteringsklub:

MUL_resultat_2_Dame *opdateret 15. maj.

MUL_resultat_2_Herrer*opdateret 15. maj.

Resultater 1. afdeling: Divisionsmatch Fussingø arrangeret af Randers OK

MUL_resultat_1_Damer *opdateret!

MUL_resultat_1_Herre *opdateret!

Pointgivning

For hvert løb du møder op til, får du minimum 40 point. Hvis du vinder din bane, får du 100 point. For hvert minut efter vinderen fratrækker vi 1 point. Dvs. er du under 1 minut efter vinderen, får du også 100 point. Er du f.eks. mellem 5 og 6 minutter efter vinderen, får du 95 point etc. Hvis du kommer til at klippe en forkert post (fejlklip) eller springer en post over, eller er du mere end 60 minutter efter vinderen, så får du 40 point.

Efter de 5 løb tæller vi pointene sammen. Du har kun mulighed for at vinde pokalen, hvis du har deltaget i mindst 3 løb. I klasser, hvor ingen løbere har deltaget i 3 løb, uddeles derfor ingen præmier i den samlede konkurrence. Har du deltaget i mere end 3 løb, kan du se bort fra løb med de laveste pointtal, da kun de 3 bedste løb tæller i den samlede placering. Du kan følge med i stillingen på hjemmesiden.

Ved pointlighed efter 5 løb (hvoraf 3 er tællende), vil vi for de første 3 placeringer afgøre rækkefølgen ved at se på løbernes samlede løbstid til de løb, hvor de indbyrdes har dystet imod hinanden (da der er 3 tællende løb ud af 5, vil der altid være mindst et løb, som begge/alle løbere har løbet). Alle løb, hvor løberne har dystet, vil tælle med ved pointlighed.

Præmier

Der er en pokal til den samlede vinder i hver klasse. Præmierne overrækkes ved det sidste løb. Bemærk, at man skal være tilstede ved præmieoverrækkelsen efter sidste løb for at kunne modtage pokalen. Ellers går den til den næste i klassen, der er tilstede. Der kan være mindre præmier til de enkelte løb. Se instruktionen til det enkelte løb (links i skemaet herover).

Orienteringsbaner

Til hvert løb er der en bane, der passer til dig! Der er en konkurrence for hvert 2. alderstrin og både en for piger (D) og drenge (H). Desuden er der 2 niveauer: A: her skal man kunne løbe selv, og B: den er typisk lidt lettere og her må du gerne tage en skygge med. Vi kalder det for klasser. I skemaet herunder kan du se, hvilken klasse du skal tilmelde dig for at løbe den bane, der passer til dig. Du skal tilmelde dig den samme klasse til hvert løb, for at de kan tælle i den samlede stilling. En undtagelse er dog, at der til nogle løb ikke findes D10B og H10B. Her må du gerne løbe 10A-banen med skygge. Disse løb vil også tælle med i den samlede pointsum for 10B. Klasserne 18A og 18B oprettes heller ikke altid. I så tilfælde vil point optjent i D/H20A tælle med i H/D18A konkurrencen og tilsvarende vil H/D18B skulle løbe HD20B. Gør gerne pointtælleren (se kontakt) opmærksom på det, hvis du tvinges til at løbe forskellige klasser.

Bemærk, da det ved de fleste løb i ligaen ikke af resultatlisten fremgår, hvem der har haft skygge med, eller ej, så er jeg blevet nødt til at slå klasserne H10A og H10B sammen, og ligeså for D10A og D10B.

Kontakt

Vi håber, du har lyst til at tage udfordringen op og prøve at konkurrere med løbere fra andre klubber.

Vi opfordrer trænere til at uddele pdf med denne invitation Invitation til Midtjysk Ungdomsliga I forbindelse med sæson-opstarten.

Hvis du eller din træner har spørgsmål til ligaen, så send gerne en mail til Irene K. Mikkelsen fra Horsens Orienteringsklub: irene@cfin.au.dk.