Løbstilmelding og løbskonto

Tilmelding til åbne konkurrenceløb i Danmark foregår via O-Service, hvor du kan du se og læse om alle løb og kurser, der udbydes i Danmark, ligesom du kan tilmelde dig selv og din familie online.

Adgang til O-service kræver login med brugernavn og adgangskode, som du gerne skulle have fået i forbindelse med indmeldelse i klubben. Hvis du ikke modtog brugernavn og adgangskode, skal du henvende dig til Tove Straarup på e-mail.

Når du har lavet dine tilmeldinger, sørger Tove for, at de bliver sendt til arrangørerne, ligesom hun sender betaling til dækning af startafgifter.

Derfor skal du, når du tilmelder dig åbne løb sørge for at have penge på din løbskonto, som Tove administrerer.

Indbetaling til løbskontoen sker på netbank reg. 9211 kontonr. 035 0100 539 (Spar Nord) eller via mobilepay: 890210 (Horsens OK – Løbskonto)

Fristen for tilmelding til åbne løb fremgår af O-services kalender. Da Tove ikke er tildelt ekstra tid til at tjekke om løbstilmeldingen er udfyldt korrekt, bedes du melde dig til, så snart du ved med dig selv, at du vil deltage i løbet.

Du kan læse manualerne til O-service ved at følge nedenstående link, det nederste link er en vejledning i hvordan o-service kan bruges til at holde styr på din løbskonto.

O-service – Medlem kom godt i gang

O-service for medlemmer udvidet

O-service eget regnskab