Medlemsfordele

20 % Rabat på Trimtex.dk webshop
Angiv rabatkode / gavekortnummer: HorsensOK
Når du har kommet varer i din indkøbskurv, og du ser på indkøbskurven, er der et felt hvor der står: Indtast rabatkode eller gavekortnummer, der indtaster du HorsensOK og trykker anvend. Herefter får du rabatten.
20 % rabat i Eventyrsport
Eventyrsport tilbyder følgende:
• En rabataftale på 20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer, elektronik og gavekort).
• 20% på fysioterapi – Bestående af en udvidet løbestilsanalyse, funktionelle tests og undersøgelser, en fremadrettet plan der tager udgangspunkt i dig og vejledning i korrekt sko.
• Vejledning og rådgivning fra et sundhedsfagligt personale.
• En klubaften med ekstraordinært åben for jeres løbeklub samt 25% på løbeudstyr denne aften (Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, elektronik og gavekort).
Vis din mail fra medlemsopkrævning fra Horsens OK , som bevis på dit medlemskab i butikken. (gælder i hele Danmark).
Eventyrsport, Grønlandsvej 3B, 8700 Horsens

Benyt idrætsklinikken i Sport Horsens gratis!

Som medlem af Horsens OK er det gratis at benytte idrætsklinikken i Sport Horsens. Horsens OK er medlem af Sport Horsens og alle medlemmer kan derfor anvende idrætsklinikken gratis.

Formålet med Idrætsklinikken er at behandle skadede idrætsudøvere på bedst mulige måde, så de hurtigst muligt får den rette behandling. Idrætsklinikken har åbent hver mandag kl. 15.00-17.00 – husk at bestille tid først. Telefontid er mandag mellem kl. 10.00 og 12.00 og mellem kl. 15.00 og 17.00 og torsdag mellem kl. 18.00 og 19.00 på telefon: 51 68 68 20.
Idrætsklinikken finder du på Langmarksvej 61, 1.
Læs om idrætsklinikken her