Medlemsfordele

20 % Rabat på Trimtex.dk webshop
Angiv rabatkode / gavekortnummer: HorsensOK
Når du har kommet varer i din indkøbskurv, og du ser på indkøbskurven, er der et felt hvor der står: Indtast rabatkode eller gavekortnummer, der indtaster du HorsensOK og trykker anvend. Herefter får du rabatten.

Benyt idrætsklinikken i Sport Horsens gratis!

Som medlem af Horsens OK er det gratis at benytte idrætsklinikken i Sport Horsens. Horsens OK er medlem af Sport Horsens og alle medlemmer kan derfor anvende idrætsklinikken gratis.

Formålet med Idrætsklinikken er at behandle skadede idrætsudøvere på bedst mulige måde, så de hurtigst muligt får den rette behandling. Idrætsklinikken har åbent hver mandag kl. 15.00-17.00 – husk at bestille tid først. Telefontid er mandag mellem kl. 10.00 og 12.00 og mellem kl. 15.00 og 17.00 og torsdag mellem kl. 18.00 og 19.00 på telefon: 51 68 68 20.
Idrætsklinikken finder du på Langmarksvej 61, 1.
Læs om idrætsklinikken her