Børn & Unge

Horsens OK har en  stor ungdomsafdeling, der rummer ”alt” fra nybegynderen til den erfarne konkurrenceløber. Omdrejningspunktet er træning for alle børn og unge fra 5-20 år hver tirsdag aften. Her er en bred vifte af tilbud tilpasset alder og orienteringsmæssigt niveau. Forældre og andre voksne er også velkomne til at løbe med.

Det er muligt at starte til orientering hele året, men det er nemmest at starte i sommerhalvåret.

Ungdomstræningen foregår i sommerhalvåret tirsdage fra kl. 17.30 til kl. ca. 19.00 i skovene rundt omkring Horsens. Alle hold træner samtidig. Om sommeren løber vi i skoven, mens vi i den mørke periode træner ved Byskolen på Fussingsvej. De yngste på 5-11 år træner i hallen, mens løberne fra 12 år og ældre løbetræner udendørs, af og til med indlagt orienteringstræning. Træningen varieres med bl.a. besøg i svømmehallen mv.

Inden orienteringsløbene vil der altid blive informeret og vejledt i, hvordan orienteringen skal gribes an. Man vil altid kunne bede om hjælp, eller have en ”skygge” med i skoven , så man lærer teknikken fra starten. Børn under 10 år er velkommen til træningen sammen med en af forældrene. Efter hver træning hygger vi os med frugt.

Ungdomstræningen danner udgangspunkt for at deltage i konkurrencer og orienteringskurser, hvor man møder andre unge o-løbere fra hele landet. Orienteringsløb udvikler sig let til meget mere end blot noget, man går til tirsdag aften. Det er en rigtig god sport for hele familien, hvor mor og far også løber orienteringsløb.

Læs mere om ungdomstræningen.

For yderligere information kontakt Mads Mikkelsen

Hver uge udsendes en ugemail, der informerer om ugens aktiviteter, samt information om konkurrencer, klubture og kurser. Skriv til ovenstående adresse for at modtage ugemailen.