Velkommen i klubben

Velkommen som medlem af Horsens Orienteringsklub

Vi vil gerne fortælle dig om de mange aktiviteter, klubben kan tilbyde dig.  På siden her får du en kort oversigt. Ønsker du at få flere detaljer, kan du finde dem her på hjemmesiden. Læs f.eks. også: Hvad er orientering

Tirsdagstræning og ungdomsafdelingen
Hver tirsdag kl. 18.00-19.15 er der træning for voksne, unge og for børn ned til 6 års alderen. Træningen er gratis for ungdomsløberne. Samtidig er der introduktionsforløb for voksne begyndere. Anbefalet påklædning er gamle løbesko og lange bukser.

Læs mere om tirsdagstræningen på Prøv orientering. Kontakt ungdomsformanden Mads Mikkelsen på: madsmikkelsen@yahoo.dk, hvis du ønsker at få tilsendt en ugentlig mail med kort og koordinater på tirsdagens mødested.

Ungdomsafdelingen arrangerer også ture med overnatning for de større børn og unge, ligesom der er fastelavnsfest og ungdomsklubfest. Dette adviseres også i ugemailen.

Flere træningstilbud til voksne
Træningsudvalget arrangerer foredrag og ture med orienteringsmæssigt fokus. Fx hvordan man bedst orienterer efter kurverne på kortet, eller hvordan man løber i klit-terræn. Træningsudvalgsformanden Tommy Jacobsen udsender jævnligt mails med træningstilbud for voksne. Kontakt Tommy direkte for at komme på mailing-listen: tommy@jakobsen.be. Læs mere på Prøv orientering.

Lørdagstræning
I Horsens OK har vi medlemmer på alle niveauer. Nogle dyrker sporten på eliteplan, andre vil gerne forbedre deres orienteringsevner og nogle løber for motionens skyld. Fælles for os alle er kærligheden til orienteringssporten.

Alle er velkomne til lørdags-træningsløb, som medlemmerne skiftes til at arrangere. Disse løb har tidstagning og foregår i skovene omkring Horsens. I januar og februar er de i Åbjergskoven med start og mål ved klubhuset ved Bygholm sø. Se hvor de enkelte løb foregår på Kalenderen.

Åbne løb
Som medlem af Horsens OK har du også mulighed for at deltage i andre klubbers løb, de såkaldte åbne løb. Tilmelding til dette sker via hjemmesiden: www.o-service.dk. Når du læser dette, har du pr. mail fået tilsendt et login fra vores medlemsregistrator Carsten Bai: carsten.bai@gmail.com. For at din tilmelding kan blive gennemført, skal du have en løbskonto med dækning. Du får en løbskonto ved at indsætte penge på: Reg. 9211 Konto nr. 035 0100 539 via netbank. Husk ved overførsel at skrive dit navn. Vores løbstilmelder Tove Straarup sørger for betaling til arrangørklubben.

Ved Åbne Løb konkurrerer man ofte mon jævnaldrende (5-års klasser) fra andre klubber. Horsens Orienteringsklub har et telt med på pladsen, hvor vi mødes og klæder om. Alle niveauer og aldersklasser konkurrerer ved samme stævne, dvs. hele familien kan komme til stævne samme dag. Det første stævne, vi vil opfordre dig til at tage med til, er divisionsmatchen, hvor vi samlet dyster mod andre klubber. Her er brug for alle uanset alder og orienteringserfaring. Kontakt ungdoms- eller træningsudvalget, så hjælper vi dig i gang.

Frivillighed
Klubbens aktiviteter på frivillig arbejdskraft. I Horsens OK er vi over 100 medlemmer, som aktivt deltager i planlægning og udførsel af aktiviteter. Det vil altid være noget, som du bidrage med fx kagebagning, frugtordning, børnepasning, klubture og klubfester, vedligehold af klubhus og hjemmeside, udvalgsposter, afholdelse af stævner, postudsætning og indsamling, banelægning, korttegning, sponsor kontakt, diverse specialløb. Kontakt gerne formand Thomas H. Kokholm: thomas@herbertkokholm.dk.

Det sociale liv
Det sociale samvær i klubben vægtes højt. Klubben arrangerer overnatning til flere stævner på 2 eller flere dage. I uge 42 arrangeres der tur til Norge eller Sverige, hvor man udforsker det nordiske terræn, som er noget anderledes end det terræn, vi kender herhjemme. Hør nærmere hos Mads Mikkelsen på: madsmikkelsen@yahoo.dk.

Tirsdag er klubaften, hvor medlemmer mødes til almindeligt løb fra klubhuset med efterfølgende lille traktement til kr. 25,- for voksne og kr. 10,- for børn. Den første tirsdag i måneden kaldes supertirsdag. Her er tirsdagstræningen henlagt til klubhuset efterfulgt af varm mad. Tilmelding senest fredag aften til Irene Mikkelsen: irene@cfin.dk

Spørg bare
Horsens Orienteringsklub er 50 år gammel og har ca. 275 medlemmer, hvoraf nogle har været med fra starten. En hel del rutiner og betegnelser er derfor indforståede. Tøv endelig ikke med at spørge omkring, hvis du er i tvivl om noget.

Vi håber, at du vil føle dig velkommen i Horsens Orienteringsklub.

Vi glæder os meget til at se dig i klubhuset og i skovene.

Med venlig hilsen

Thomas H. Kokholm
Formand for Horsens Orienteringsklub