Midtjysk Ungdomsliga 2023

NYHED: Så er resultatet klar!

Tak for en dejlig dag ved OK PANs klubhus. Tak til OK PANS ungdomsløbere for det flotte arrangement. Den endelige stilling er nu klar. Læs mere herunder under Resultater.

STORT TILLYKKE til de, der tog pokalerne med hjem i år.

Vi ses til næste år!

foto: Kell Sønnichsen

Invitation til Midtjysk Ungdomsliga 2023

Vil du have en sjov dag med dine løbevenner? Kunne du tænke dig at prøve at løbe rigtige orienteringsløb i nye skove? Kunne du tænke dig at dyste mod løbere fra andre klubber? Så er Midtjysk Ungdomsliga (MUL) noget for dig.

Vi har tilrettelagt 5 løb i det midtjyske område, hvor der også er baner for dig, der ikke har prøvet så mange orienteringsløb. Ved alle løb er der elektronisk tidtagning, og du får en strimmel med alle dine tider på, når du kommer i mål.

Ved hvert løb kan du optjene point og hvem ved, måske er det dig, der tager pokalen med hjem efter sidste løb.

De 5 løb er:

Dato
Løb Arrangør
6. april  MUL 1: Påskeløb første Etape Viborg OK
16. april MUL 2: Divisionsmatch 1. division Nord Nordvest OK
7. maj  MUL 3: Gudenådysten Silkeborg OK
14. maj MUL 4: JFM sprint Horsens OK
18. maj MUL 5: Kr. Himmelfartsløbet OK Pan

Klik på løbet i tabellen for at få nærmere information om de enkelte løb, såsom placeringen af stævnepladsen og starttidspunkter. Tilmelding via o-service.

Her på siden vil du kunne se resultaterne efter hver af ligaens afdelinger, samt det samlede resultat.  HUSK AT DU SKAL VÆRE TILSTEDE VED SIDSTE STÆVNE FOR AT FÅ POKALEN MED HJEM.

Resultater

Herunder finder I  stillingen efter hver etape + det samlede resultat.

Hvis I har løbet Åbne baner, så har jeg manuelt flettet Jeres tider med den tilsvarende klasse. Hvis der er fejl, så skriv endelig en besked til mig på irene@cfin.dk.

MUL_resultat_1_Damer2023_v2

MUL_resultat_1_Herrer2023

MUL_resultat_2_Damer2023

MUL_resultat_2_Herrer2023

MUL_resultat_3_Damer_2023

MUL_resultat_3_Herrer_2023

MUL_resultat_4_Damer_2023

MUL_resultat_4_Herrer_2023

MUL_resultat_5_Damer_2023

MUL_resultat_5_Herrer_2023

MUL_Damer2023_samlet

MUL_Herrer2023_samlet

Pointgivning

For hvert løb du møder op til, får du minimum 40 point. Hvis du vinder din bane, får du 100 point. For hvert minut efter vinderen fratrækker vi 1 point. Dvs. er du under 1 minut efter vinderen, får du også 100 point. Er du f.eks. mellem 5 og 6 minutter efter vinderen, får du 95 point etc. Hvis du kommer til at klippe en forkert post (fejlklip) eller springer en post over, eller er du mere end 60 minutter efter vinderen, så får du 40 point.

Efter de 5 løb tæller vi pointene sammen. Du har kun mulighed for at vinde pokalen, hvis du har deltaget i mindst 3 løb. I klasser, hvor ingen løbere har deltaget i 3 løb, uddeles derfor ingen præmier i den samlede konkurrence. Har du deltaget i mere end 3 løb, kan du se bort fra løb med de laveste pointtal, da kun de 3 bedste løb tæller i den samlede placering. Du kan følge med i stillingen her på hjemmesiden.

NYT: Ved pointlighed efter 5 løb (hvoraf 3 er tællende) mellem to løbere, der ligger til en af de første 3 placeringer, vil vi afgøre rækkefølgen ved knock-out på Go4o-bane (bedst af 3 gennemløb). En Go4o bane består i et grid med typisk 3×5 poster. Et udvalg af dem indgår i banen som vises på løbskortet. Der vil blive lejlighed for alle løbere til at prøve Go4o.

Præmier

Der er en pokal til den samlede vinder i hver klasse. Præmierne overrækkes ved det sidste løb. Bemærk, at man skal være tilstede ved præmieoverrækkelsen efter sidste løb for at kunne modtage pokalen. Ellers går den til den næste i klassen, der er tilstede. 

Der er medaljer til alle deltagere efter sidste afdeling.

Desuden kan der være mindre præmier til de enkelte løb. Se instruktionen til det enkelte løb (links i skemaet herover).

 

Orienteringsbaner

Til hvert løb er der en bane, der passer til dig! Der er en konkurrence for hvert 2. alderstrin og både en for piger (D) og drenge (H). Desuden er der 2 niveauer: A: det alderssvarende niveau, og B: en lidt lettere bane. Vi kalder det for klasser. I skemaet herunder kan du se, hvilken klasse du skal tilmelde dig for at løbe den bane, der passer til dig. Du skal tilmelde dig den samme klasse til hvert løb, for at de kan tælle i den samlede stilling.

Voksne må gerne løbe med (skygge) på alle begynder og lette baner (se skemaet herunder).

For at se, hvor lange banerne er til de enkelte løb, skal du se i indbydelsen. Følg linket i skemaet herover.

Vær ekstra opmærksom når du tilmelder dig. Tilmeld dig i samme klasse hver gang. Spørg din træner om hjælp til at finde den rigtige klasse.

I forbindelse med divisionsmatch bliver løbere nogle gange flyttet til en anden klasse, selvom de stadig løber den samme bane. F.eks. ‘begynder’ eller ‘D/H12B’ i stedet for D/H10. Det skal ikke gå ud over de unge løbere, derfor vil jeg gerne indplacere dem i resultatlisten i deres egen klasse. Henvend Jer til mig: irene@cfin.dk. Har løberen derimod løbet D14 til en konkurrence og D14B til en anden, så er det to forskellige baner (mellemsvær og let) og jeg kan derfor ikke samle dem i resultatlisten.

Tilmelding

Spørg din træner om hjælp til at tilmelde dig til løbene. Du skal tilmelde dig til hvert løb separat på www.o-service.dk (hvis du selv vil tilmelde dig, skal du have et login af din klubs løbstilmelder). Det er vigtigt, at du melder dig til den samme klasse hver gang. Ellers kan dine resultater ikke bruges i kampen om pokalerne. Du er velkommen til at deltage i Midtjysk Ungdomsliga uanset, hvilken orienteringsklub du er medlem af.

Kontakt

Vi håber, du har lyst til at tage udfordringen op og prøve at konkurrere med løbere fra andre klubber.

Hvis du eller din træner har spørgsmål til ligaen, så send gerne en mail til Irene K. Mikkelsen fra Horsens Orienteringsklub: irene@cfin.au.dk.

Vi ses i skoven!

 

MUL-udvalget: Mikkel Lund, Silkeborg OK, Kim Rokkjær OK PAN og Irene Klærke Mikkelsen, Horsens OK