Corona-tilpasninger

7. marts 2021. Denne side beskriver de ændringer og tiltag, der er til klubbens træninger, p.g.a. Corona.

Klubhuset kan desværre ikke på nuværende tidspunkt benyttes til forsamling. Der er derfor ingen fællesspisning eller andre sociale arrangementer.

Regeringen har åbnet for fysisk aktivitet i grupper på op til 25 personer. Det er i anderkendelse af, hvor vigtig fysisk aktivitet er for børn og voksne. I Horsens Orienteringsklub vil vi gerne bidrage til den fysiske aktivitet for borgerne i Horsens området.

Tirsdagstræning

Tirsdagstræning afholdes stadig samtidigt for alle hold. Vores løbere er i forvejen inddelt i hold med ca. 10 løbere, så der er langt op til forsamlingsloftet på 25 personer. Løberne opfordres derfor fortsat til at tage en ven med til træning.

Holdene træner adskilt under hele træningen med egne trænere. Gå derfor straks til din træner, når du ankommer til træning, og bliv ved dit hold, når du ikke løber individuelt i skoven. Holdet afslutter samlet og forlader træningen uden at kontakte de øvrige hold.

Trænerne har kortene, så der vil ikke være fælles kortkasser.

Der er ingen frugt efter træning indtil videre. Der afholdes ikke fællesspisning (supertirsdag) indtil videre.

Der er sprit, som skal benyttes ved ankomst til træningen.

Ved spørgsmål kontakt Mads Mikkelsen

Torsdagstræning

Torsdagstræningen afholdes samtidig for de to hold. Da der er omkring 10 løbere pr. hold, er der fortsat mulighed for at tage en ven med til træning.

Holdene træner adskilt under hele træningen med egne trænere. Gå derfor straks til din træner, når du ankommer til træning, og bliv ved dit hold under hele træningen. Holdet afslutter samlet og forlader træningen uden at kontakte det andet hold.

Der er ikke spisning efter torsdagstræning ind til videre.

Toiletterne i klubhuset kan benyttes, men der vil ikke være omklædning indtil videre.

Der er sprit, som skal benyttes ved ankomst til træningen.

Ved spørgsmål kontakt Mads Mikkelsen

Lørdagstræning

Lørdagsløbet arrangeres som Selvbetjenings-orienteringsløb. Dvs. at du selv kan printe banen, tage i skoven og løbe banen. Der er dog stadig kortkasser med baner. Der er altså ikke nogen til at tage imod dig og give dig instruktion eller snakke med dig efter løbet.

“Åbningstiden” til det enkelte løb er udvidet, så sandsynligheden for at møde andre løbere er mindsket. Typisk fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag, men se instruktion under det enkelte løb i kalenderen.

Der er ikke tidtagning på posterne. Rør venligst ikke ved posterne. Der står sprit fremme til afbenytning.

Læs mere om lørdagstræningen.

Ved spørgsmål kontakt Tommy Jakobsen