Klubhuset
Åbjergskovvej 6
8700 Horsens
Danmark

Crossløbs-serie DGI Sydøstjylland er 7 løb, der arrangeres af og afvikles hos 7 forskellige foreninger i perioden 31. oktober – 19. marts 2016.

Crossløb er løb i mere eller mindre ujævnt og varieret terræn, der foregår på afmærkede ruter. Ved crossløb får du udfordret din teknik og kondition som løber. Distancerne er ikke længere end, at alle kan være med. Både den almindelige motionist, som ikke har fokus på at vinde og løberen, som løber for at få en god placering på resultatlisten.

Dette er en serie af løb og du samler point i hvert løb, men du behøves ikke at kunne komme til alle 7 løb. Prismæssigt er det dog en fordel, at du tilmelder dig hele crossløbs-serien, selvom du ikke kan deltage i et par af løbene.

Foruden en individuel konkurrence er der også en holdkonkurrence, se mere under regler. Vil I deltage i denne, er det vigtigt, at alle tilmelder sig i foreningens (holdets) navn. Så er I nemlig med til at samle point til jeres hold. Efter de 7 løb tælles pointene sammen. Vi kårer de 3 hold, hvis 10 bedst placerede løbere har fået flest point.