Kom og prøv orienteringsløb!

Vi tilbyder orienteringstræning på 3 forskellige hold:

  • Skovfræsere 6 – 8 årige og deres familier, hver anden søndag læs mere her
  • Ungdomsløbere 9 – 20 årige, hver tirsdag læs mere her
  • Voksne, hver tirsdag læs mere her

Såvel nye som garvede løbere, ikke-medlemmer og medlemmer af klubben er meget velkomne.

Skovfræsere 6-8 årige – ca. hver anden søndag

Kom og vær med hos Skovfræserne som er vores træningstilbud for børn i alderen 6-8 år. Træningen er for hele familien også yngre og ældre søskende. Formålet for Skovfræserne er først og fremmest at have det sjovt sammen, andre vigtige nøgleord er at styrke motorikken og turde bevæge os væk fra stierne; ind i skoven. Du lærer også hvordan et orienteringskort ser ud, og hvordan vi bruger det til at finde poster rundt omkring i skoven.

Hold øje med kalenderen for at finde næste træning, som er 10.00 – 11.30 fra klubhuset, Åbjergskovvej 6

Ungdomsløbere 9 – 20 årige

Horsens OK arrangerer orienteringstræning for ungdomsløbere hver tirsdag. Vi træner på 2 forskellige aldersinddelte hold. Træningen er tilpasset den enkelte løbers erfaring, med den målsætning at løberne skal have det sjovt og blive bedre til orienteringsløb. Derfor har vi 5 erfarne trænere, der er klar til at give løberne gode orienteringsoplevelser. 

Ungdomstræningen foregår om vinteren enten fra klubhuset, Åbjergskovvej 6 eller fra Horsens Byskole, afd. Fussingsvej, Vintertræningen varieres med fysisk (løbe-) træning og orienteringtræning.

Se hvor næste træning er i kalenderen Kalender – HORSENS ORIENTERINGSKLUB (horsensok.dk)

Orienteringshold for Voksne

Vi tilbyder et orienteringshold for voksne, med orienteringsundervisning. Holdet er både for dig, der er ny i orienteringssporten og har lyst til at blive bedre til at finde vej og dig med erfaring, der måske mangler lidt teknikker til at blive bedre til at finde posterne. Hver træning indeolder instruktion, fælles opvarmning, en orienteringsbane og erfaringsudveksling efter løbet.

Voksenholdet træner samme tid og sted som træningen for børn og unge Læs mere her

Orienteringsløb er sporten:

  • hvor du kommer tæt på naturen og samtidig udfordres på din fysik og evne til at finde posterne (motion for hjerne og hjerte).
  • hvor du bestemmer tempo og retning.
  • hvor du løber med din familie, får nye venner og tager på ture sammen i Danmark og udlandet.

Prøv gratis tre gange (tirsdage) – hvis du vil fortsætte kan du melde dig ind i Horsens OK.

Læs mere om hvad Horsens OK tilbyder: Velkommen i klubben – HORSENS ORIENTERINGSKLUB (horsensok.dk)

Vil du melde dig ind i klubben, så se denne side: Bliv medlem – HORSENS ORIENTERINGSKLUB (horsensok.dk) eller skriv en mail direkte til carsten.bai@gmail.com så hjælper han med din indmeldelse.

Prisen for medlemskab af Horsens OK er i 2024 (hele året): 450 kr. for ungdomsløbere, 700 kr. for voksne og 1.400 kr. for en familie. Du får afslag i forhold til hvornår på året du melder dig ind.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til madsmikkelsen@yahoo.dk