Træning for 6-8 årige

Klik for at se kortet
Hvornår:
26. maj 2024 kl. 10:30 – 12:00
2024-05-26T10:30:00+02:00
2024-05-26T12:00:00+02:00
Hvor:
Klubhuset
Åbjergskovvej 6
8700 Horsens
Danmark
Kontakt:
Irene Klærke Mikkelsen
60744944

Skovfræsere 6-8 årige

Kom og vær med hos Skovfræserne som er vores træningstilbud for børn i alderen 6-8 år. Formålet for Skovfræserne er først og fremmest at have det sjovt sammen, men andre vigtige nøgleord er at styrke motorikken og turde bevæge os væk fra stierne; ind i skoven. Du lærer også hvordan et orienteringskort ser ud, og hvordan vi bruger det til at finde poster rundt omkring i skoven.

Sådan foregår en træning

Her er en kort beskrivelse af en typisk træning:

Du bliver skrevet op på plakaten, når du kommer. Herefter har vi ca. 50 minutter med leg, løb og sjov i skoven. Vi bruger kroppen, og du bliver tryg ved at være i skoven og lærer at genkende f.eks. en træstub eller et hul, samt at følge skovens linjer som en grøft eller et jorddige. Du bliver sej til at løbe op og ned ad bakker, igennem tæt skov og mudder og til at springe over grøfter. Ofte løber vi en lille bane (ca. 1 km), som er markeret med plastikstrimler igennem terrænet.

Vi slutter af i klubhuset, hvor vi sætter stjerner på plakaten og hygger os med lidt at spise og drikke. Du bliver også den, der tager boller/frugt med én gang i løbet af sæsonen.

Praktiske informationer

Tag endelig din forælder eller anden voksen med. Som voksen behøver man ikke at have løbet orientering før. Har du søskende, er de også meget velkomne – både ældre og yngre.

Kom gerne og prøv et par gange før du melder dig ind.

Hvad skal man have med?

Det eneste du skal have med er tøj efter vejret, som gerne må blive lidt mudret og beskidt, og selvfølgelig sko til at løbe i. Vi sørger for kort og hvad vi ellers bruger.

Hvor foregår det?

Som nævnt foregår langt de fleste træninger i Horsens OK’s klubhuset, der har adressen Åbjergskovvej 6. Men som man kan se i programmet, vil der også være en weekendtur med orienteringslege, rundbold og hygge med de andre medlemmer af klubben.

Trænere

Tilmelding er ikke nødvendig, men du er meget velkommen til at angive din interesse. Send en mail til Annette. Skriv gerne navn og alder.

Annette G. Kjeldsen: annette.g.kjeldsen@hotmail.com

Irene K. Mikkelsen: irene@cfin.dk

Skriv endelig til en af os, hvis du har spørgsmål.