Træningsløb Nim – Selvbetjenings O-løb

Klik for at se kortet
Hvornår:
9. maj 2020 kl. 07:00 – 17:00
2020-05-09T07:00:00+02:00
2020-05-09T17:00:00+02:00
Hvor:
Præstevænget 9
8740 Brædstrup
Danmark

Dette træningsløb gennemføres som “Selvbetjenings O-løb”. Se flere oplysninger om fremgangsmåde m.m. på Horsens OK’s hjemmeside på https://horsensok.dk/arkiver/15188

Via ovenstående link er der en generel instruktion for gennemførelse af Selvbetjenings O-løb. Derudover vil der komme en instruktion med flere oplysninger om gennemførelse af træningsløbet op på hjemmesiden i løbet af ugen op til løbet. Følg også hjemmesiden og klubbens facebook side for løbende ændringer i program og gennemførelse af træningsløbet.

Velkommen tilbage i skoven 🙂

 

 

Træningsløb i Nim. Der vil være baner af forskellige længder og sværhedsgrad (begynder->svær).

Der er afmærkning med hvid/orange skærm fra krydset Horsensvej(hovedvej 52)/Præstevænget, ved indkørsel til Nim by. Hvis du klikker på kortet herover, på feltet “Vis kort på hel side” (kør musen over kortet i højre hjørne, så dukker muligheden op), så kan du lave en rutevejledning eller få GPS koordinater til afmærkningsstedet, som kan sættes ind i din GPS. Adressen noteret ovenfor (under datoen) er den tættest mulige adresse du kan bruge til GPS, men leder ikke nødvendigvis direkte til afmærkningsstedet eller startsted – følg derfor anvisningerne fra afmærkningsstedet hvis du er i tvivl om startstedet.

Her ligger selve skoven: http://goo.gl/maps/2tDof

Banelæggere: Familien Ditlevsen / Baun