Bestilling af klubtøj

Så har vi fået bestillingssiden for nyt klubtøj op at stå. Webshoppen er åben nu og lukker igen den 30.01.2022. Det bestilte klubtøj forventes leveret i uge 10 (medio marts).

I skal hver især gå ind og lave jeres bestilling på nedenstående webshop. I kan rette i jeres bestillinger helt frem til den 30.01.2021. Alle bestillinger bliver fysisk sendt til min adresse, men pakket separat for hver bestilling. Jeg står for udleveringen omkring uge 10. Der tillægges 29kr per bestilling. Det dækker over omkostninger til klargøring og forsendelse ved Trimtex.

Rabatter:

Da vi har Trimtex som sponsor får vi mellem 10-30% rabat på alt tøj ved dem. Desuden har vi fået 4 sponsorer: Codex, Grafisk Forum, Bøjes Køreskole samt Løberen, som har givet os flotte beløb, der gør at vi kan give ekstra 100kr og 150 kr rabat på hhv. alle løbe trøjer og jakker.

Prøvetøj og størrelser:

Der vil blive mulighed for at prøve størrelser for udvalgte modeller i klubhuset de følgende 3 lørdage mellem kl. 11 – 12:30:

15. januar*
22. januar
29. januar
(*da der ikke vil være adgang til klubhuset denne dag (pga. corona restriktioner) vil prøvningen foregå udenfor.)

Har man ikke mulighed for at møde op på disse dage, eller er der tale om modeller som jeg ikke har prøver af, har Trimtex et udmærket ”værktøj” til bestemmelse af den korrekte størrelse. Størrelsesguiden kan findes ved at klikke på ”What is my size?” under hver model på Webshoppen. 

Jeg er selvfølgelig behjælpelig med alle former for spørgsmål ift. ovenstående. Skriv eller ring på mobil 25408430, eller mød mig ved klubhuset på en af ovenstående datoer.

Her er link til webshoppen:  https://trimtex.dk/en/search?cgid=HorsensOrienteringsklubbNS 

Klik ”login” hvis du allerede har en konto på trimtex.dk eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller.

For at se priser med rabatter skal man aktivere vores Teamkode, således:
”Activate teamcode” klik ”Login”
Teamkode: HorsensOrienteringsklubb2022