Nyt klubtøj?, bestilling er nu mulig til 27.11

Så har vi fået bestillingssiden for nyt klubtøj op at stå. Webshoppen er åben nu og lukker igen den 27.11.2022. Det bestilte klubtøj forventes leveret i uge 2 (medio januar).

I skal hver især gå ind og lave jeres bestilling på nedenstående webshop. I kan rette i jeres bestillinger helt frem til den 20.11.2022. Alle bestillinger bliver fysisk sendt til min adresse, men pakket separat for hver bestilling. Jeg står for udleveringen omkring uge 10. Der tillægges 39kr per bestilling. Det dækker over omkostninger til klargøring og forsendelse ved Trimtex.

Rabatter:

Da vi har Trimtex som sponsor får vi mellem 10-20% rabat på alt tøj ved dem. Desuden har vi stadig vores dejlige 4 sponsorer: Codex, Grafisk Forum, Bøjes Køreskole samt Løberen, som har givet os flotte beløb, der gør at vi kan give ekstra på alle løbe trøjer og jakker.

Prøvetøj og størrelser:

Der vil ikke blive mulighed for at prøve størrelser, men Trimtex har et udmærket ”værktøj” til bestemmelse af den korrekte størrelse. Størrelsesguiden kan findes ved at klikke på ”What is my size?” under hver model på Webshoppen. 

Jeg er selvfølgelig behjælpelig med alle former for spørgsmål ift. ovenstående. Skriv eller ring på mobil 25408430.

Her er link til webshoppen: https://trimtex.dk/en_DK/search?cgid=HorsensOrienteringsklubbNS  

Klik ”login” hvis du allerede har en konto på trimtex.dk eller ”New account” hvis det er første gang du bestiller.

For at se priser med rabatter skal man aktivere vores Teamkode, således:
”Activate teamcode” klik ”Login”
Teamkode: HorsensOrienteringsklubb2022