Instruktion: selvbetjenings O-løb i uge 17 – Palsgård

Vi er glade og stolte af at vi i uge 17 i samarbejde med Silkeborg OK kan tilbyde selvbetjenings o-løb i Palsgård. Silkeborg OK har fået løbstilladelse til at vi må løbe fra mandag til søndag fra solopgang til solnedgang. Silkeborg OK har lavet 2 x gange 3 svære baner, en mellemsvær og en let bane. A banerne, den mellemsvære og den lette bane er printet ud på vandfast papir og kan hentes ved parkering. B banerne kan man selv printe. Download banerne (hos Silkeborg OK): her

Der er tilføjet en begynder bane, der vil være tilgængelig tirsdag efter kl. 16.00, der vil være print i skoven og banen kan downloades her: Selvbetjeningsløb -begynder bane

Giv gerne besked til Tommy Jakobsen på 29 31 22 58, hvis de trykte kort slipper op, så vil de blive fyldt op i løbet af ugen.

Husk at læse de generelle retningslinjer for selvbetjenings O-løb inden i tager afsted, så vi så ikke bidrager til  corona smitten.

Horsens løbere skal som til et almindeligt lørdagsløb betale 20 / 10 kr. til klubbens mobilepay 34505. Af hensyn til Silkeborg OK løbernes betaling skal Horsens løberne ikke registrere deres løb i Palsgård på Silkeborg OK’s hjemmeside.

Parkering, start og må er på Palsgård Skovmuseum, Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Der er følgende baner:

  • 1A: Svær – Lang: 11,5 km
  • 2A: Svær – mellem: 7,1 km
  • 3A: Svær – kort: 4,9 km
  • 4A: Mellemsvær: 4,9km
  • 5A: Let: 4,6 km – banen er grænsende til mellemsvær, så løb eventuelt denne bane sammen med dine børn eller tal den grundigt igennem inden løbet.
  • 6A: Begynder – 3 km

Kort selv banerne af hvis de er for lange. Bemærk at der er numre på posterne og at banerne kan ses på o-track, så I kan sammenligne jeres løb med dem der ellers løber.

God tur!