Prioriterede løb i foråret 2024

At deltage i åbne løb er vigtigt for din udvikling som orienteringsløber. Løbskalenderen er fuld af orienteringsløb, så det kan være svært at bevare overblikket. Derfor har vi valgt 5 løb ud som passer godt til dig som ny orienteringsløber. Her vil flere trænere være med og sikre at du får en god start på at deltage i åbne løb.
 
⭐️14. april – divisionsmatch, Hoverdal ved Herning
– forårets vigtigste løb, hvor vi skal løbe mod de andre klubber i nordkredsens 1. division om retten til at deltage i finalen i DM Hold.
 
🏃‍♀️28. april – Midtjysk Ungdoms Liga, Sukkertoppen, Horsens
🏃5. maj – Gudenåsdysten, Silkeborg
🏃‍♂️9. maj – Kristi Himmelfartsløbet, Aarhus
⭐️2. juni – Midtjysk Ungdoms Liga Finale, Horsens OKs ungdomsafd. arrangerer.
 
15. – 16. juni Thylege, Bulbjerg (klubtur)
12. – 14. juli Hallands 3 dagars i Sverige (klubtur til Sverige 🇸🇪)
 
De 5 løb indgår i Midtjysk Ungdoms Liga, som er en løbsserie for ungdomsløbere, hvor der også er baner for de voksne. Løbsserien udmærker sig ved at det overskuelige løb med baner på alle niveauer indenfor overkommelig køreafstand.
 
Har du lyst til flere løb er der masser at vælge imellem, incl. mesterskaber og særlige sprintløb.
 
Horsens OK betaler halvdelen af startafgiften for ungdomsløbere i Danmark og hele startafgiften for alle til divisionsmatchen den 14. april og halvdelen af startafgiften for alle til Midtjysk Ungdoms Liga Finalen d. 2. juni.
 
Spørg din træner, vært eller madsmikkelsen@yahoo.dk, hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp til at komme med til løb!
 
 
 
 
 
 
Se indblik og annoncer
Boost opslag
 
 
Synes godt om
 
 
 
Kommenter
 
 
Del