Mindeord for Erling Karlsson

På vegne af Horsens Orienterings Klubs veteraner er det med sorg at meddele at Erling Karlsson er død i dag den 4. januar 2018, 81 år gammel. Vi fik budskabet til dagens veteranmøde i morges, og på Erlings sædvanlige humoristiske facon, fik vi meddelt fra Karin, at vi på trods af budskabet godt kunne tage en lille én og skåle det nye år ind.

Dette er ikke en nem opdatering at lave. Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg og alt muligt andet. Sorgen i dag er en sorg, man aldrig forliger sig med. Heller ikke selvom budskabet var ventet.

Erling var en mand med et stort hjerte. Man følte sig altid velkommen i Erlings selskab. En ferie med Erling kunne give muskelsmerter i maven af grin. Erlings til tider barske humor svigtede aldrig, heller ikke hen mod det sidste.

På trods af sin beskedenhed omkring hans egen person trivedes Erling i rampelyset, når han var oppasser for klubbens kvinder til kvindeløb.

Erling var med til at starte veteranklubben i år 2000, her trivedes han også i rampelyset. I 18 år var Erling veteranernes midtpunkt med ”forkarlehammeren”, en hammer, som kunne banke veteranerne på plads med hans sædvanlig humor. Man må også sige, han fik med veteranklubben skabt noget, som klubben har haft stor gavn af. Erling har selv bestemt, hvem der skulle overtage hammeren efter ham.

I Karins tale til Erling ved deres guldbryllup, hørte vi, hvor stor en støtte Erling altid har været for Karin og familien. Når vi til kvindeløb og andre steder ser Erling med sine døtre, er vi heller ikke i tvivl om, at der var kærlighed og sammenhold. Erling kæmpede til det sidste for at have et livsindhold, men hans sygdom var ond og uhelbredelig. De varmeste tanker går til Karin og hele familien.

Æret være Erlings minde
Aase Thyssen