Klubtur Påskeløb på Fanø – sidste udkald (21. januar)

De 6 lejligheder på Fanø er nu fyldt op. MEEN jeg har talt med udlejer og han reserverer et par lejligheder mere til os i 2 uger. Jeg skal vide SENEST søndag 21. januar om du skal med – pr mail eller tlf (helst mail så glemmer jeg ikke at skrive det ned….). Tilmeldingssedlen i klubhuset er taget ned.

Jeg har noteret følgende tilmeldinger:

Runa, Allan, Teresa, Johanne, Christine
Rikke, Laura, Nikolaj, Troels, Elin
Torben, Michael S, Tommy, Henning H, Henning M
Mette,Thomas, Jonas, Lea?
Andrea,Henrik?, Ester, Elanor
Christian og Frederik Bøje
Britta og Hans Jørgen
Vibeke F
Trine R
Thomas og Karen

Venlig hilsen Karen

Tlf 23 21 83 11 Mail: karen.sieg@gmail.com

P.S. Der er stadig god plads i Tannisbugt til Nordjysk 2-dages, der er tilmeldt ca 23 til 46 pladser.

P.P.S. Yderligere oplysninger om turene kommer her
(fra tidligere indlæg på hjemmesiden – jeg er ikke god til det med at linke til et tidligere opslag……):

    Nordjysk 2 dages

Nordjysk 2-dages afvikles i Tversted Klitplantage den 10-11. marts. Fortræning og natprolog i Aalbæk klitplantage. Jeg har booket Tannisbugt i Tversted fra fredag til søndag. Det er et stort hyggeligt hus i flere etager, med 46 senge fordelt på en masse værelser, stort køkken i kælderen og to store opholdsrum. http://borneneskontoraalborg.dk/kolonierne.aspx

Påskeløbene foregår i Fanø Klitplantage 29-31.marts. Jeg har booket 6 af de største lejligheder i Fanø bad, lidt nord for løbsområderne (lejlighederne LA004-005-006 og LC007-008-009). http://www.fanostrand.com/book-fanoe-bad-lejligheder/
Lejlighederne har køkken/alrum med sovesofa og to soveværelser, de ligger i stueetagen ud til stort fællesareal med legeplads etc. Jeg har endnu ikke fået fat i et fælleslokale til aftensmad torsdag og fredag, men udlejer arbejder på at skaffe noget til os. Hvis det er rigtig godt vejr kan vi sidde ved havemøblerne ude på fællesarealet!! Morgenmad og madpakker tænker jeg at vi kan klare i en af lejlighederne, ligesom i Skagen for et par år siden. I påsken skal man minimum booke 4 overnatninger, derfor har vi lejlighederne helt fra onsdag 28.marts til søndag 1. april. For 10 år siden var der laaang kø til færgen lørdag eftermiddag efter løbet, den kan du slippe for ved at blive til søndag!

Prisniveau bliver ca 400 for opholdet i Tversted (billigere hvis vi bliver mange i huset) og 700 for Fanø. Halv pris for børn/unge til og med 20 år (gratis for børn under 5 år). Prisen er incl fuld forplejning fra morgenmad/madpakker den første morgen til morgenmad/madpakker den sidste løbsdag. Aftensmad den første aften klarer man selv – på Fanø må vi lige se hvor mange der bliver til søndag, så kan jeg også købe ind til morgenmad søndag og dele prisen mellem dem der bliver. Som sædvanligt kan jeg finde på at uddelegere madopgaver – på Fanø regner jeg med at en fra hver af de 6 lejligheder skal lave en ret til aftensmaden torsdag.

I Tannisbugt forventer jeg at alle familier få et værelse for sig selv, på Fanø vil der måske skulle en-to ekstra voksne med en familie i en lejlighed for at få plads til alle.

Hvis du vil sikre dig en plads på turene kan du allerede nu skrive til mig – du må også gerne ringe eller skrive med spørgsmål. Eller skriv dig på tilmeldingssedlen i klubhuset – jeg kommer dog ikke så ofte i klubhuset og tjekker den.

Venlig hilsen Karen
Tlf 23 21 83 11, mail karen.sieg@gmail.com

P.S. Under bemærkninger må I gerne skrive tilbud om mad/boller/kage!

Tilmeldingsfrist har jeg ikke lige tænkt på endnu, men skriv Jer på hurtigst muligt!

Jeg har heller ikke taget stilling til en lille rabat hvis man først kommer hhv lørdag/torsdag – jeg sparer jo lidt på indkøb til morgenmad og madpakker. Måske 25 kr rabat.