Hjælpere søges til Prison Break søndag den 14. oktober 2018

Efter et par års pause er MTB-løbet Prison Break med udgangspunkt i Fængslet på banen igen, og vi er blevet spurgt, om vi vil hjælpe med ved afviklingen søndag den 14. oktober 2018.

I lighed med tidligere år skal vi hjælpe som rutevagter/vejvisere rundt på ruten og i selve fængslet. Løbet starter kl. 10 og har en 18 og en 45 km rute. Ud fra løbstiden fra tidligere år forventes alle at være i mål i løbet af maks 4 timer, så sluttiden vil være ca. kl. 14.

Jeg har ikke fået ruten for i år, så der er ikke fordelt pladser. Jeg ved derfor ikke, hvor vi kommer til at stå, men det plejer at være planlagt sådan, at de, der står tættest ved start eller i selve fængslet, også skal dække nogle af de sidste pladser på ruten. De vil derfor få den længste vagt fra kl. 10 – ca. kl. 14. Alle øvrige skal være på plads på et tidspunkt mellem kl. 10 og 13, og kan gå hjem, når sidste deltager er forbi.

Hvis du har mulighed for at hjælpe, vil jeg bede dig snarest sende mig en mail på ole.sogaard@gmail.comeller skrive dig på listen i klubhuset. Skriv gerne hvis du har særlige ønsker.Vil du vide mere om Prison Break, kan du se mere på løbets FaceBook-side. Horsens MTB Prison Break 2018. 

Vi håber, at du har lyst til at være med og dermed give en økonomisk håndsrækning til klubben.

På bestyrelsens vegne
Ole Søgaard