Nye gæster i klubhuset

Vi kender alle en person tæt på eller i vores omgangskreds, der er arbejdsledig eller har været – årsagerne til situationen kan være mangeartet. Det at få genskabt grundlaget og komme på plads til at man kan komme tilbage på arbejdsmarked, kan for nogen være svært.

Sammen med jobcentret i Horsens Kommune vil vi derfor i de kommende mandage formiddage se nye gæster, der med naturen og den udsyn skoven og klubhuset kan tilbyde, vil skabe andre rammerne for indsatsen. Forløbet strækker sig frem til den 17. december 2018.

Jeg håber at I alle tager godt i mod gæsterne – kunne en frø spire til at være aktive i orienteringsløb så gavner det også klubben.

Jeg er blevet stærkt konfronteret med dette tiltag, og om dette er en glidebane for brugen af klubhuset. Jeg er ked af at intention er blevet tolket og vurderet negativt. Har i min tid som formand accepteret manges brug af klubhuset, ingen arrangementer nævnt for ikke at udstille nogen – men hvis linjen skal være stram må vi alle acceptere, at der ikke gives automatisk adgang.