Klubture til NJ2D og Påske 2019

Nordjysk2 dages foregår i Tranum klitplantage 16.-17. marts (fortræning og natløb i Svinkløv fredag 15. marts). Vi skal bo på Hanbohus lige syd for Tranum klitplantage. Det er en stor hytte med 60 sengepladser fordelt på en masse værelser med 2-4-6-8 senge. (Det var her Hans Jørgen inviterede til middag i 2017). Vi har hytten fra fredag kl 16 til søndag kl 14. Pris for hytte samt forplejning fra morgenmad lørdag til madpakkke søndag bliver ca 350 for voksne og det halve for børn/unge 5 – 20 år. Se mere om hytten her: http://hanbohus.dk/

Påskeløbet er i Stråsø plantage ved Ulfborg, 18-20. april. Jeg var ikke hurtig nok i februar-marts til at få fat i en hytte i området. Så vi skal på bondegårdsferie hos Ledgaard Landboturisme, hvor jeg har booket alle deres lejligheder fra onsdag den 17. kl 14 til lørdag den 20.kl 12. Prisen for overnatning samt forplejning fra torsdag morgen til madpakke lørdag bliver ca 700 for voksne og det halve for børn/unge 5- 20 år. Se deres hjemmeside http://led-gaard.dk/aktiviteter/paa-gaarden om hvad de tilbyder udover lejlighederne. Ledgård ligger ca 7 km vest for Ulfborg, måske ca 15 km fra stævnepladsen.

Hvis du allerede vil tilmeldes en af turene nu, så send mig en mail karen.sieg@gmail.com. Nærmere info om turene kommer i januar. På påsketuren risikerer du at blive pålagt at tage mad med til torsdag aften. På begge ture er hjemmebagt kage/boller meget velkommen!