Tilmelding klubture til Nordjysk 2 dages og Påske 2019

Tilmelding åben – først til mølle!

Nordjysk 2 dages foregår i Tranum klitplantage 16.-17. marts (fortræning og natløb i Svinkløv fredag 15. marts). Vi skal bo på Hanbohus lige syd for Tranum klitplantage. Det er en stor hytte med 60 sengepladser fordelt på en masse værelser med 2-4-6-8 senge. (Det var her Hans Jørgen inviterede til middag i 2017). Vi har hytten fra fredag kl 16 til søndag kl 14. Pris for hytte samt forplejning fra morgenmad lørdag til madpakkke søndag bliver ca 350 for voksne og det halve for børn/unge 5 – 20 år. Se mere om hytten her: http://hanbohus.dk/

Påskeløbet er i Stråsø plantage ved Ulfborg, 18-20. april. Jeg var ikke hurtig nok i februar-marts til at få fat i en hytte i området. Så vi skal på bondegårdsferie hos Ledgaard Landboturisme, hvor jeg har booket alle deres lejligheder fra onsdag den 17. kl 14 til lørdag den 20. kl 12. Prisen for overnatning samt forplejning fra torsdag morgen til madpakke lørdag bliver ca 700 for voksne og det halve for børn/unge 5- 20 år. Se deres hjemmeside http://led-gaard.dk/aktiviteter/paa-gaarden om hvad de tilbyder udover lejlighederne. Ledgård ligger ca 7 km vest for Ulfborg, måske ca 15 km fra stævnepladsen.

Som sædvanligt kan jeg finde på at uddelegere madopgaver – på påsketuren regner jeg med at en fra hver af lejlighed skal lave en ret til aftensmaden torsdag.

På Hanbohusturen vil jeg gerne have een til at stå for morgenmad/madpakker lørdag morgen, da jeg skal på arbejde fredag aften (jeg kan evt købe ind og levere varerne hjemme hos den frivillige fredag formiddag).

I Hanbohus forventer jeg at alle familier kan få et værelse for sig selv, hos Ledgård vil der måske skulle en-to ekstra voksne med en familie i en lejlighed for at få plads til alle.

Hvis du vil sikre dig en plads på turene så skriv til mig – du må også gerne ringe eller skrive med spørgsmål. Eller skriv dig på tilmeldingssedlen i klubhuset– jeg kommer dog ikke så ofte i klubhuset og tjekker den.

Venlig hilsen Karen

Tlf 23 21 83 11, mail karen.sieg@gmail.com

P.S. Under bemærkninger må I gerne skrive tilbud om mad/boller/kage!

Tilmeldingsfrist har jeg ikke lige tænkt på endnu, men skriv Jer på hurtigst muligt!

Jeg har heller ikke taget stilling til en lille rabat hvis man først kommer hhv lørdag/torsdag – jeg sparer jo lidt på indkøb til morgenmad og madpakker. Måske 25 kr rabat for voksne.