VM sølv til Camilla Søgaard i MTB-O

Så lykkedes det for Camilla at få medalje ved det igangværende VM i MTB-O i Estland. Sammen med Ann-Dorthe Lisbygd og Nina Hoffmann vandt hun sølv efter en teknisk krævende stafet. Ann-Dorthe kørte en fin 1. tur og kunne sende Nina ud som nr. 2 efter Tjekkiet. Nina fulgte godt op og kom ind som nr. 3, 58 sekunder efter Schweiz og 14 sekunder efter Finland. Camilla rykkede ret hurtigt fra Schweiz, men nåede aldrig op til Finland. Hun trillede således ind som en flot nr. 2 og dermed sølvmedalje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den første løbsdag hernede bød på sprint, hvor Camilla desværre overså en post, der lå på linje mellem 2 andre. Andendagen bød på mellemdistance. Her kørte Camilla sig ind som en flot nr. 7 kun 10 sekunder fra 6. pladsen og dermed lige udenfor podiepladserne.

Rasmus er også med til VM, og han kørte sig ind til en flot 16. plads og bedste dansker på sprinten. På mellemdistancen bommede han sig desværre væk i det teknisk svære terræn og endte som nr. 58 ud af de 93 deltagere. På stafetten kørte han 1. turen på det danske 2. hold og kørte et fornuftigt løb, Lørdag er sidste løbsdag med den lange distance på 34,9 km for herrerne og 26,0 km for kvinderne.

Se endvidere nyheden på do-f.dk.