Horsens OK tog det første stik !

Det er mange år siden, at en populær nordjysk sangskriver formulerede dette spørgsmål: “Men der er nu en ting, det ville være skønt at have vidst: Om de fleste er de bedste – eller bare de fleste?” Indrømmet – orienteringsløb var nok ikke i hans tanker, men alligevel: I dag i Ulbjerg fik vi vist, at vi fra Horsens OK var både de fleste og de bedste.

Vi tog en rigtig flot sejr i den første af de to indledende divisionsmatcher over så gode hold som PAN Århus, Silkeborg OK og Aalborg OK. En kæmpe tak til alle løbere og ikke mindst til de ildsjæle som har arbejdet med rekrutteringen og holdsætningen op til løbet. Det detaljerede resultat for matchen forventes snart at være tilgængelig her.

Som nævnt i overskriften var dette blot det første stik. Søndag den 8. september løber vi den 2. indledende divisionsmatch, og der er ingen tvivl om, at vi her skal være mindst li’så skarpe som i dag i Ulbjerg, hvis vi skal løbe en samlet sejr hjem. Skriv datoen i kalenderen allerede nu: SØNDAG 8. SEPTEMBER.

Med venlig hilsen

Et meget stolt træningsudvalg