Vil du hjælpe til søndag den 13. oktober?

Så nærmer tiden for årets Prison Break – MTB-løb med udgangspunkt i Fængslet – sig.

I lighed med tidligere år har vi sagt ja til at hjælpe som rutevagter/vejvisere rundt på ruten – primært i og omkring Hansted Skov og ved start/slut på løbet.

Løbet starter kl. 10 og har en 18 og en 45 km rute. Makstiden for løbet er 3,5 timer, så sluttiden for os vil være ca. kl. 14.

De, der står tættest ved start, skal typisk også dække nogle af de sidste pladser på ruten. De vil derfor få den længste vagt fra kl. 10 – ca. kl. 14. Alle øvrige skal være på plads på et tidspunkt mellem kl. 10 og 13, og kan gå hjem, når sidste deltager er forbi, hvilket vil give de fleste en ”arbejdstid” på ca. 3,5 time.

Sidste år var vi knap 30 fra klubben, der havde valgt at hjælpe med, og jeg håber, at vi kan blive nogenlunde samme antal i år. Til orientering kan jeg oplyse, at vi sidste år tjente vi godt 13.000 kr. til klubkassen for vores hjælp.

Hvis du har mulighed for at hjælpe, vil jeg bede dig snarest sende mig en mail på ole.sogaard@gmail.comeller skrive dig på listen i klubhuset. Skriv gerne hvis du har særlige ønsker.

Vil du vide mere om Prison Break, kan du se mere på løbets hjemmeside: mtbprisonbreak.com eller FaceBook-side: Horsens MTB Prison Break 2019.

Har du spørgsmål til vores opgave eller andet, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon 27901027.

Vi håber, at du har lyst til at være med og dermed give en økonomisk håndsrækning til klubben.