Horsens OK er Danmarks næstbedste orienteringsklub.

For blot 3. gang i klubbens snart 50-årige historie, havde Horsens Orienteringsklub kvalificeret sig til finale i COWI ligaen, DM for klubhold. Mesterskabet afgøres af de 2 bedste hold fra de 3 kredse, Nord, Syd og Øst. I årets finale i Als Nørreskov var det således FIF Hillerød, Søllerød OK, OK Snab, Kolding OK, OK Pan samt Horsens OK der havde kvalificeret sig til at dyste om DM-titlen.

Det blev, helt som forventet, en spændende konkurrence. Dog stod det hurtigt klart, at OK Pan fra Aarhus, med de mange eliteløbere, ville blive svære at slå. De næste placeringer var der til gengæld stor spænding om, og 2.- og 3. pladsen skiftede i løbet af dagen mellem Horsens og Søllerød. Til sidst var Horsens OK dog den smule stærkere som tippede 2. pladsen til det jyske.

På podiet var der således guld til OK Pan, Sølv til Horsens OK og bronze til Søllerød OK.

Horsens OK havde et rekordstort hold på 138 deltagere med til finalen. Det var DM-stævnets største hold, men også det største hold klubben har stillet med i turneringens historie. Der blev konkurreret i forskellige aldersklasser og på holdet fra Horsens var yngste deltager 5 år og den ældste 84 år.

Resultatet viser, at det er en særdeles livskraftig klub, som i 2020 kan fejre sit 50-års jubilæum, og der venter helt sikkert flere flotte placeringer i de kommende år.