Klubtur 8-11. april til Påskeløb (Rømø) – allerede halvt udsolgt!!

Jeg har allerede over halvdelen af pladserne besat (6. januar) og der er måske ikke plads til alle dem der plejer at være med. Så tilmeld jer hurtigst muligt, måske kan jeg nå at få fat i 1-2 huse mere.

Påskeløbene foregår på Rømø:

Skærtorsdag den 9. april 2020, Rømø Sønderland

Langfredag den 10. april 2020, Rømø Sønderland

Påskelørdag den 11. april 2020, Rømø Nørreland

Jeg har booket 5 store feriehuse fra onsdag kl 15 til lørdag kl 11 hos Enjoy Resorts Rømø. Feriecentret ligger i den sydlige ende af Rømø, jeg ved ikke helt hvor på øen vi skal løbe, men Rømø er jo ikke stor!

Feriehusene er til max 8 personer. I stueetagen er der et stort køkken/alrum og to soveværelser samt bad. Ovenpå er der en stue med 4 sovepladser (2 sovesofaer).

Opholdet er inclusive fri adgang til wellness-område og badeland (samt fitness – men mon ikke vi får det i skoven?). Wellness og badeland er åbent 12 -17 onsdag- torsdag, 12 – 20 fredag og 9 – 20 lørdag. Vi har adgang i hele åbningstiden på ankomst- og afrejsedagen.

Prisen bliver 750 for voksne og det halve for børn/unge 5-20 år. Prisen er incl mad fra torsdag morgen til og med madpakker til lørdag.

Da vi bor i adskilte huse vil aftensmad-opgaven torsdag nok blive uddelegeret til husene. Fredag regner jeg med at det bliver pizza + rester fra torsdagen – som sædvanligt. Der er ikke noget fælleslokale, men måske er vejret til at vi kan sidde udenfor med havemøblerne fra husene. Morgenmad + madpakke-smøring vil foregå i et eller to af husene.

Tilmelding på tlf/sms til 23 21 83 11 eller på mail til karen.sieg@gmail.com