Lørdagsløb i efterårssæsonen

Kære klubkammerater i Horsens OK,

Foråret 2020 blev på ingen måde det vi havde forestillet os, men vi fik dog etableret en stribe Selvbetjenings O-løb med ganske pæn tilslutning. En stor tak til alle der har hjulpet med forårets løb. Hjælpsomheden har virkelig været enestående.

Vi ved at mange har været rigtig glade for disse løbstilbud, men som tiden er gået, har man også erkendt, at det sociale omkring træningsløbene har været savnet.

Nu ser vi frem mod et efterår, hvor de civile restriktioner lempes og vi vil gerne tilpasse vore træningsløb til dette, så det sociale islæt bliver mere fremtrædende, men stadig med øje på sikkerheden.

Vi vil derfor, med start ved Jubilæumsløbet lørdag 8. august, afvikle vore lørdagsløb efter følgende skabelon, som er udarbejdet af Lars Sørensen fra Jubilæumsudvalget samt undertegnede:

 • Betjent træningsløb, hvor der kan startes mellem 12.30 og 14.00 på løbsdagen
 • Der vil ikke være telt til omklædning, men arrangørerne kan rejse telt til tidtagningen.
 • Der kan ikke betales med kontanter, kun Mobilepay eller bankoverførsel.
 • Der er SI-tidtagning. Enhederne i skoven afsprittes ved udsætning. Egen SI-brik eller lånebrik afsprittes før start. Der vil være sprit til rådighed ved tidtagningen og ved start.
 • Løbsarrangøren udfylder de farvede flyers med løberens navn.
 • Der er trykte kort ved start. Man berører kun kortet man skal bruge og overdrager det ikke til andre.
 • Der er ikke løse postdefinitioner
 • De små farvede flyers med resultaterne ophænges på snor, som vi kender det fra tidligere.
 • Det tilstræbes at løbene skal være tilgængelige på O-track.
 • Det henstilles til deltagerne, at man før, under og efter løbet holder afstand til andre løbere. Det gælder ikke mindst ved snoren med resultaterne.
 • Der vil ikke være salg af øl/vand/kage.
 • Sidst, men ikke mindst, så henstilles det til alle involverede, at man til alle tider følger sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Ovenstående forudsætter, at der ikke sker stramninger af de civile restriktioner og vi vil naturligvis holde øje med eventuelle ændringer.

Efterhånden er det faldet på plads, hvilke mesterskabsløb der er aflyst og hvilke der afvikles eller udskydes. I den forbindelse kan det nævnes, at DM-hold finalen er aflyst. Uden denne finale at konkurrere om, har Nordkredsen valgt at aflyse divisionsmatcherne. Den aflyste div.match 24. august i Rold Skov bliver dog afviklet som almindeligt åbent løb.

Med disse oplysninger på plads, har vi kunnet lave nedenstående liste over efterårets lørdagsløb. Ikke alle tilladelser er på plads, så det er med forbehold for ændringer.

Vi har arrangørerne på plads til de 2 første løb 1. og 8. august, men søger frivillige til at tage sig af de efterfølgende. Meld jer gerne hurtigst muligt til undertegnede eller til Henning Hansen.

Lørdag 1. august: Sukkertoppen (afvikles som Selvbetjenings O-løb)
Lørdag 8. august: Boller overskov/Klokkedal (jubilæumsløb)
Lørdag 15. august: Intet træningsløb pga. JFM-lang, Velling-Snabegård (vi arrangerer)
Lørdag 22. august: Hårsbjerg Plantage
Lørdag 29. august: Barrit Sønderskov (der er DM-weekend på Sjælland)
Lørdag 5. september: Lillebæk
Lørdag 12. september: Intet træningsløb pga. DM-Lang i Åbenrå
Lørdag 19. september: Palsgård
Lørdag 26. september: Ussinggård
Lørdag 3. oktober: Boller Nederskov
Lørdag 10. oktober: Bjerre
Lørdag 17. oktober: Juelsminde
Lørdag 24. oktober: Skablund

Spørgsmål, kommentarer og ikke mindst tilsagn om at blive arrangør på et af lørdagsløbene, kan rettes til undertegnede på 2931 2258 eller tommy@jakobsen.be

En rigtig god sommer til alle

Træningsudvalget Horsens OK

Tommy Jakobsen