DM Nat 2020 er aflyst

Vi beklager, at vi må meddele, at Danmarksmesterskaberne i Natorientering 2020, som var blevet udskudt til den 30. oktober, er aflyst. 

Vi har selvfølgelig haft vores overvejelser i forhold til den forværrede situation omkring Corona-smitten, men det følte vi nok, at vi kunne håndtere. Hvad vi derimod ikke kunne klare var, at vi på grund af nogle misforståelser mv. stod i den situation, at vi kun kunne benytte ca. 65% af vores planlagte løbsområde.  

Vi har naturligvis vurderet frem og tilbage i forhold til at gennemføre under disse omstændigheder og set på forskellige løsninger, men vurderede til sidst, at det ikke var muligt at gennemføre løbet i den standard, som et Danmarksmesterskab skal have. 

Vi er klar over, at der rundt i orienterings-Danmark længe er blevet efterlyst informationer om, hvad der skete med løbet, og at aflysningen kommer meget sent i forhold til de normale frister for indbydelse mv., men det skyldes de overvejelser, vi har haft i stævneledelsen i forhold til og efter, at vi fik afklaret situationen omkring løbsområdet. 

På vegne af Horsens Orienteringsklub 
Ole Søgaard 
Stævneleder, DM Nat 2020