Prison Break – vi mangler en – to hjælpere

 
Vi mangler hjælpere til Prison Break på søndag!
 
Da der er kommet et par afbud til at hjælpe, mangler klubben akut 1 – 2 personer, der har mulighed for at give en hånd med som flagpost. 
Du vil skulle møde ca. kl. 11 og være færdig ca. kl. 13.30.
Hvis det er muligt for dig, bedes du kontakte Ole Søgaard på telefon 27901027 eller mail ole.sogaard@gmail.com.
På forhånd tak.
Bestyrelsen
(Opdateret 10. okt. 2021)
—-

Søndag den 17. oktober kl. 10:00 ruller mountainbikere fra hele landet igen fra Fængslet, og vi er med til at vise dem den rette vej rundt på ruten og til at give dem forplejning undervejs.

Der er godt nok stadig nogle uger til den 12. oktober; men i næste uge skal posterne langs ruten fordeles, så torsdag den 16. september skal jeg melde ind, hvor mange vi kan stille med. Sidste gang var vi 39, og det skulle vi også gerne være i år. Jo flere vi er, des nemmere får vi det alle sammen.

De fleste vil få en ”arbejdstid” på ca. 3,5 time, men enkelte kan blive ca. 4,5 time. Det afhænger af placering på ruten. Løbet er fra kl. 10 til kl. 14, og vi skal naturligvis være klar lidt før, at rytterne kommer, så mødetid vil afhængig af placering være mellem ca. 9:45 og kl. 13. Når rytterne har passeret, skal der samles skilte mv. sammen fra ruten, og derefter kan man gå hjem.

SÅ sæt kryds i kalenderen, skriv dig på listen i klubhuset, send en mail til mig på ole.sogaard@gmail.com eller en sms på 27901027 senest torsdag den 16. september kl. 20.

På bestyrelsens vegne
Ole Søgaard