NightChamp – for 10. gang!

Henrik Dagsberg, OK PAN/Horsens OK, indbyder i november/februar måneder til en serie på 7 natløb, NightChamp, der afvikles for 10. gang. De 7 løb afvikles i samarbejde med Silkeborg OK, Horsens OK og OK PAN.

Første løb, der er en prolog (nyindført fra i år), finder sted torsdag d. 31.10. i Marselisborg med start og mål ved OK PANs klubhus, Silistria – og med mulighed for omklædning og bad inden døre. Derefter fortsættes d. 7.11. i Silkeborg Vesterskov, d. 14.11. i Hansted Skov nord for Horsens og endelig 21.11. i den nordlige del af Fløjstrup ved Moesgaard.

Efter julepausen fortsættes i februar 2014 med følgende løb: 6.2. i Gjern Bakker, 20.2. i Silkeborg Nordskov, og endelig afvikles finalen på Sukkertoppen d. 27.2.

Efter sidste afdeling er der – sædvanen tro – aftenbrød og -kaffe samt præmieoverrækkelse med fine præmier fra Løberen og Petzl på HNIE, Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole.

Generelt om løbene: Kort med fortrykte baner på riv- og vandfast papir, løse postbeskrivelser.

17 klasser fordelt på 7 forskellige baner.
Put and run med start mellem 18.15 og 19.30. Tidligere eller senere start kan undtagelsesvis aftales individuelt. Mulighed for at løbe på ”Åbne baner”, hvis man ikke ønsker at løbe den bane, hvor man aldersmæssigt hører hjemme – altså mulighed for at få en intro til natløb…
Resultatlister og mellemtider for både klasser og baner vil være på nettet i løbet af aftenen.

Senest dagen efter løbet vil man endvidere kunne finde både kort med baner og stræktider i Splitsbrowser.
Præmier til de samlede vindere i hver klasse – 5 af 7 løb tæller, og man skal have fuldført mindst 4 løb for at være med i den gennemgående konkurrence. Præmiesponsor: Løberen/Petzl

Løbsdag: Torsdag – tilmelding via O-service. Af hensyn til korttrykningen er tilmeldingen sat til senest mandag aften kl. 24 før hvert løb. For eftertilmeldte og løbere, der møder op på løbsaftenen, vil der være kort på almindeligt papir i plastposer så længe lageret rækker. Disse kort kan købes ved at sende en mail til arrangøren eller på løbsaftenen efter først til mølle princippet, hvis man har været for sent ude med tilmeldingen.

Eftertilmelding på mailadressen NightChamp.dk@gmail.com

Yderligere info om løbene (herunder instruktion og kørselsvejledning før hvert løb) på NightChamp hjemmesiden: http://dagsberg.eu/?page_id=2415