Klubtur 11-13. marts til NJ2D (Skagen)

Nordjysk 2 dages foregår ved Skagen:

11. marts: Natprolog, Ålbæk Klitplantage

12. marts: Langdistance, Højengran

13. marts: Mellemdistance, Kirkemilen

Jeg har booket Drengeborg fra fredag kl 14 til søndag kl 18. Drengeborg ligger ca 9 km fra Bunken Klitplantage og 20 km fra Skagen ved en dejlig strand, lidt syd for Aalbæk. Drengeborg er en stor spejderhytte med i alt 72 senge fordelt på 11 soverum (2-16 senge pr rum). Der er stort køkken, spisesal og en pejsestue.

Der er god plads til alle som kunne tænke sig at være med. Det er en super mulighed for socialt samvær og vejvalgs-snak m.m. – ikke mindst hvis du er ny i klubben!

Prisen bliver 400 for voksne og det halve for børn/unge 5-20 år. Prisen er incl mad fra lørdag morgen til og med madpakker til søndag. (Tag selv aftensmad med, hvis du kommer tidligt fredag)

Tilmelding på tlf/sms til 23 21 83 11 eller på mail til karen.sieg@gmail.com

Tilmelding snarest muligt, evt bare tilkendegivelse af interesse. Reelt behøver jeg først kende det endelige antal når jeg skal ud at købe mad til turen, men det er rart at vide hurtigt hvor stor interessen er!! Og jeg bruger også tid på en god fordeling af deltagerne på værelserne. F.eks. er der 3 dobbeltværelser, det ene er allerede booket, så I skal være hurtige for at booke et af de to andre. Jeg forsøger altid at give hver familie sit eget værelse. I denne hytte er der et par store soverum med 16 senge, så der vil altid være plads til sidste-øjeblik-tilmeldinger, men så kan man måske ikke få familieværelse….