Horsens OK i 1. div. i 2023

Som bekendt lykkedes det os ikke at kvalificere klubben til DM-hold, så i dag søndag 2. oktober skulle vi i stedet kæmpe med klubberne fra Herning, Viborg og Aalborg om 2 pladser i Nordkredsens 1. division i 2023. Det foregik i Rold Nørreskov / Mosskov ved Rebild i et vældig fint terræn og med både start og mål direkte på stævnepladsen.

Som det fremgår at dette screendump af det totale resultat, var vi ganske suveræne og blandt en perlerække af fine resultater, kan nævnes ikke færre end 16 klassevindere. Se alle resultater på rebild2dages.dk

Vi kan således allerede nu rette blikket mod 2023-turneringen, hvor vi endnu engang skal forsøge at snuppe en af de 2 første pladser som giver DM-finaledeltagelse. Her bliver det igen Silkeborg OK, OK Pan samt Aalborg OK vi skal krydse klinger med – det bliver spændende.

Vi kender datoer og løbsterræner for de 2 afgørende matcher: Det bliver 16. april i Stenbjerg Klitplantage i Thy og 3. september i Uhrehøj / Myrhøj i Himmerland. Meget mere om disse begivenheder når vi kommer tættere på.

En meget stor tak til alle som deltog i dag i Rebild og dermed bidrog til det flotte resultat!

Træningsudvalget, Horsens OK