Thylege 2023

Kære alle Thylege deltagere.

Det har været en forrygende weekend i Sennels, FDF Spejderhytte og TVED Plantage, med masser af godt vejr, mange myggestik og flåtbid.
 
Vi, Birgitte, Eigil, Elin, Troels, Birte og Johannes vil gerne sige Jer alle 1000 tak fordi I havde tid og lyst til at bruge en weekend på O-løb og social hygge.
 
Dette år er en milepæl i klubbens historie, da det er 50 indstyvende gang løbet bliver afviklet, altså et Guldbryllup! I har været på nogle udfordrende O-baner, Let som Svær, Thylegebanen udfordrede selv garvede løbere, men alle kom i mål med smil på læberne og sved på panden, der var i år tilmeldt 9 unge løbere (9-13 år) sammen med deres forældre, de unge fik løbet, spillet forskellige spil, været ved fjorden samt hygget sig i “fælles teltet” der blev også spillet rundbold om aftenen, Trille som arrangør – det er jo en tradition! dejligt. Der også er nogle (Stefan og Elise) som oven på en lang og sej kamp i terrænet har overskud til at gå med Finn i skoven og lede efter en tabt telefon – som blev fundet!
 
Der var også sørget for præmier (fra Nielsen Reklame og SparNord) vand til løberne lørdag og søndag fra REMA 1000) til de 3 bedste i hver klasse.
 
Det var en rigtig god spejderhytte vi boede i, ny renoveret, rent og pænt, med en flot udsigt over Limfjorden, gode grønne områder til.
 
Thylegemester: Troels Nielsen, men alle resultater kan ses her: RESULTATER
 
Og som arrangør 2024 af Thylege har Troels Nielsen og Martin Lundø straks meldt sig, så bak op om legene til næste år også.
 
1000 TAK til alle for en forrygende weekend.
 
På vegne af arrangørteamet
Johannes Poulsen