Prison Break 2023

Kære klubkammerater

Så er det tid til, at du skal sætte kryds i din kalender og melde dig til at hjælpe til med at styrke klubben økonomi.

Det er nemlig tid til Prison Break 2023.                                       

Søndag den 15. oktober kl. 10 ruller mountainbikere fra hele landet igen fra Fængslet, og vi er med til at vise dem den rette vej rundt på ruten og til at give dem forplejning undervejs.

Der er godt nok stadig nogle uger til den 15. oktober; men om kort tid, skal posterne langs ruten fordeles, så fredag den 29. september skal jeg melde ind, hvor mange vi kan stille med. Sidste gang var vi 30, og det var i underkanten vi skulle gerne nå 35-40 personer i år. Jo flere vi er, des nemmere får vi det alle sammen.

De fleste vil få en ”arbejdstid” på ca. 3-3,5 time, men enkelte kan blive ca. 4,5 time. Hvis vi når antallet af hjælper i år, får man kun 1 post, men det kan afhænge af placering på ruten. Løbet er fra kl. 10 til kl. 14, og vi skal naturligvis være klar lidt før rytterne kommer, så mødetid vil afhængig af placering være mellem ca. 9:45 og kl. 13. Når rytterne har passeret, skal der samles skilte mv. sammen fra ruten, og derefter kan man gå hjem.

Som noget nyt i år: afholdes der fælles instruktionsmøde i klubhuset fredag d. 13. okt. Kl. 19.00

SÅ sæt kryds i kalenderen, skriv dig på listen i klubhuset, send en mail til mig på johannes.poulsen@stofanet.dk eller en sms på 4026 3112 senest fredag den 29. september.

På bestyrelsens vegne

Johannes Poulsen