Resultater, Palsgård

Resultatlisten finder du her: RESULTATLISTE og stræktiderne her: STRÆKTIDER

I alt stillede 90 løbere til start ved dagens træningsløb i Palsgård, og hele 12 klubber var repræsenteret – endda et par stykker helt fra Sjælland. Tiden løb fra os under postudsætningen, så vi var lige knap klar, da folk dukkede op, men der var god stemning, og folk stod nærmest i kø for at give os en hånd med de sidste løse ender. Vi havde brugt meget energi i forberedelsen på at gøre banerne sjove og udfordrende, så vi var meget tilfredse, da folk kom hjem i højt humør trods til tider store vanskeligheder.

Der var lidt snak om, hvorvidt post 108 stod rigtigt. Der var nok også lidt flere afvigelser fra kortet dér end rimeligt, så dem, som manglede post 108, har vi godkendt alligevel.

Stor tak for opbakningen og ikke mindst hjælpen. Tak til Michael Straube, Troels Jensen og Alberte Thyssen, som hjalp med blandt andet snitzlinger og startposter. Kæmpe tak til Elise og Stefan Keller, som samlede størstedelen af posterne ind, selvom de også havde planer senere på aftenen – det sparede os nok et par timer i en meget mørk Palsgård.

Mvh.
Frank Krog Jensen
Thomas Emil Jensen