Kun 10 deltagere på klubtur NJ 2-dages marts 2024?

Senest 1. december skal jeg give besked om behov for værelser på B&B By the Sea i Hirtshals.

Der er forhåndsreserveret senge til 32 personer og jeg håber at flere vil med. Se Brittas fine beskrivelse på https://horsensok.dk/arkiver/22881

Jeg har registreret tilmeldinger fra: Elin, Troels, Britta, Hans Jørgen, Tommy, Irene, Mads, Jonas, Thomas og jeg.

Skriv snarest til mig, hvis du forventer at tage med. Også hvis du ikke er helt sikker, så reserverer jeg en seng/værelse og håber på at andre melder sig senere, hvis du springer fra….

Efter fristen giver jeg slip på de værelser, som vi ikke forventer at få brug for. Vi kan godt være heldige at der måske stadig er ledige værelser i januar-februar, men der er ingen garanti.

Turen bliver desværre dyrere end normalt, især for to nætter. Tannisbugt i Tversted er solgt og skal ombygges til hotel – øv for kolonien ligger perfekt i forhold til Uggerby Klitplantage. Drengeborg i Ålbæk var allerede udlejet, da jeg i foråret søgte efter alternativer til Tannisbugt. Hanbohus og hytterne ved Bulbjerg er for langt væk fra løbsterrænet (og Hanbohus udlejes ikke længere om vinteren). Til gengæld får vi mere luksus i form af håndklæder og sengelinned, samt servering af morgenmad..…. Ingen mulighed for at smøre madpakker, men så støtter vi arrangørerne ved at købe mere i kiosken!!

Venlig hilsen Karen mail: karen.sieg@gmail.com