Træningsløb “light” lørdag 24. august

INSTRUKTION

Velkommen til træningsløb i “lille” Rold  lørdag 24. august 2024

Der er afmærkning med hvid/orange skærm fra krydset Bollervej (landevej 459) / Thyrasmindevej og herfra med skærme og/eller pile frem til mødestedet i skovbrynet overfor Thyrasmindevej 5. Der kan kantparkeres på Thyrasmindevej.

Der kan startes mellem kl. 12.30 og 14.00. Posterne indsamles fra klokken 15.00.

Mange af klubbens medlemmer deltager dene lørdag i DM i Pamhule Skov ved Haderslev og træningsløbet i dag, er derfor af typen “light”, hvilket betyder, at der er lidt færre baner at vælge imellem i forhold til et normalt træningsløb om lørdagen.

For god ordens skyld skal det nævnes, at banerne her er stort set identiske med banerne til voksentræningen samme sted i april i år.

Vælg mellem følgende 4 baner:

Bane 3 – Svær:                    4,2 Km

Bane 4 – Mellemsvær:        2,4 Km

Bane 5 – Let:                       1,6 Km

Bane 6 – Begynder:             1,4 Km

Der er snitzlet fra mødestedet til start (og retur fra mål som er beliggende tæt på start).

Pris for deltagelse: Kr. 20,- for voksne og Kr. 10,- for børn, dog dobbelt pris for løbere der ikke er medlemmer af en orienteringsklub. Betal gerne på MobilePay 34505

Vores skovtilladelse er udelukkende gældende for orienteringsløb og deltagerne må derfor ikke medtage hunde under løbet.

Der er tidtagning med SI-udstyr og der er mulighed for at låne en SI-brik, hvis du ikke har selv. Tracker du dit løb på GPS-ur, kan du efter løbet uploade tracket på o-track.dk og sammenligne dig med andre på samme bane.

Husk at melde dig til arrangøren efter løbet, uanset om du har gennemført eller ej, så vi er sikre på, at alle er kommet tilbage fra løb.

Rigtig god fornøjelse.

Tommy J, Michael J og Henning H