Kort status fra Kommunikationsgruppen

I løbet af 2013 fik Kommunikationsgruppen en ny hjemmeside op at stå og i den forbindelse takkede Finn Ingwersen af som klubbens webmaster. Finn har dog holdt den gamle hjemmeside vedlige indtil den nye hjemmeside fungerede ordentligt. Thomas Kokholm tilbød at blive klubbens nye webmaster og han har nu fået ansvaret for klubbens hjemmeside: www.horsensok.dk
Tankerne bag den nye hjemmeside er, at mange flere skal kunne lægge indhold på siden, at der hele tiden kommer nyt aktuelt stof på og gerne med en masse billeder af de mange aktiviteter, der foregår i klubben. Det har derfor været vigtigt at opbygge en hjemmeside med en overskuelig struktur og en teknik, der var nem at arbejde med. Der er også blevet uddannet en lang række ansvarlige redaktører, som nu vedligeholder de enkelte menupunkter på hjemmesiden.
Hvis man ikke har adgang til at lægge indhold direkte på hjemmesiden, kan man skrive til: thomas@herbertkokholm.dk. Så vil Thomas hjælpe.
Opgaven omkring hjemmesiden er ved at være afsluttet for Kommunikationsgruppens vedkommende, og det er tid til at kaste sig over en ny opgave. Det bliver højst sandsynligt en introduktionsfolder til nye medlemmer.
Vi er en arbejdsgruppe, og derfor er det muligt at melde sig til arbejdet. Hvis du synes, at opgaven er spændende, så skriv til trineravn.tr@gmail.com. Trine er tovholder for gruppen.