Klubture i marts og april – til Nordjysk 2-dages og Påskeløbene på Fyn

Det er på tide at tænke på turene til Nordjylland og Fyn. Klubben arrangerer mulighed for fælles overnatning og spisning og det plejer at være rigtig hyggeligt. Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til karen.sieg@klikpost.dk eller ved at skrive dig på de lister der hænger i klubhuset. Tilmeldingsfrist til begge turene er 15. februar, men gør det meget gerne før, hvis du allerede ved at du ikke vil gå glip af samværet med klubkammeraterne. Pris for turene (overnatning og mad) bliver for hhv voksne og unge (5-20 år) max  300/150 for NJ2D og 600/300 for Påsken. Børn under 5 år deltager gratis. Husk også tilmelding til selve løbene på O-service!

15-16.marts Nordjysk 2-dages Tannisbugt, Tversted.

Det bliver “det sædvanlige koncept” at vi mødes i hytten lørdag eftermiddag til kaffe/the med boller og kage og er sammen der indtil søndag morgen, hvor vi kan smøre madpakker i forbindelse med morgenmaden. Jeg medbringer det meste af maden og uddeler lidt opgaver til andre. Vi hjælpes selvfølgelig med madlavning, opvask m.m. Der er bestilt rengøring, så vi skal bare rydde pænt op efter os før vi forlader hytten søndag formiddag.

Tannisbugt er en stor hytte med mange værelser, flest med 4 senge, men også med 2 og 6. Skriv ved tilmeldingen hvis du har særlige ønsker angående værelse og også gerne om du vil bage kage eller boller eller evt andre madopgaver. Til denne tur vil eftertilmelding være mulig indtil ca en uge før vi tager afsted. 

17-19.april Påskeløbene på Sydfyn

Vi skal bo på Faaborg Camping lige ved Svanninge Bjerge. Jeg har bestilt alle pladsens hytter med i alt 32 pladser fordelt på 2 luksushytter til 6 personer, to mobilhomes til hhv 6 og 4 personer, 1 standardhytte til 4 personer og 3 standardhytter til 2 personer. Vi må ikke være flere personer i hver hytte end de er beregnet til. De 4 store hytter (luksushytter og mobilhomes) udlejes som en ”påskepakke” så vi har dem helt til mandag – måske vil nogen af Jer blive et par dage mere på Sydfyn??

Vi mødes torsdag eftermiddag på campingpladsen til kage og kaffe m.m.. Aftensmad torsdag bliver ”tag-selv-bord” af forskellige retter som nogle af Jer medbringer. Fredag aften spiser vi pizza som sædvanlig. Ved morgenmaden fredag og lørdag kan der smøres madpakke. Jeg køber ind til morgenmad og madpakker, samt salat til pizzaerne. Skriv ved tilmeldingen hvis du har særlige ønsker vedr. hytten og også meget gerne om du vil medbringe en middagsret til torsdag aften (nok til 5-6 personer) eller bage kage eller boller. Jeg vil også gerne vide om du overvejer at blive til mandag.

Der har været stor efterspørgsel på leje af campinghytterne i påsken, derfor har jeg lovet at give besked i februar, hvis vi ikke får brug for alle hytterne.

Venlig hilsen Karen

P.S. Her på hjemmesiden kan du gå ind under ‘Klubaktiviteter’ og derefter ‘Klubture’ og læse om alle de planlagte ture i 2014. Der står også flere oplysninger om selve løbene.