Teltholder søges

20131020-193536.jpgVed generalforsamlingen blev der udtrykt ønske om, at vi sikrer os, at vi altid har et stort telt med til de åbne konkurrenceløb, så klubbens løbere kan komme i ly for blæst, regn og sol, og så teltet kan være med til at danne samlingspunkt og skabe sammenhold for klubbens medlemmer.

Bestyrelsen bakker helt op om dette ønske. Af forskellige årsager er det ikke hensigtsmæssigt med et større telt end dem, vi plejer at bruge, men det er vigtigt at sikre, at der altid er klubtelt eller -telte samt klubbens banner med til de åbne løb, så klubbens medlemmer har et samlingspunkt.

Derfor søges en person eller måske et ægtepar, der vil påtage sig opgaven som teltholder i forbindelse med konkurrenceløbene. Det er ikke nødvendigt, at man selv deltager i alle de løb, hvor teltene skal med, og dermed selv er den, der medbringer teltene, men hvis ikke man gør, så skal man sikre sig, at telt(e) og banner kommer med andre deltagere til løbet og tilbage igen.

Er du interesseret i at påtage dig denne opgave for klubbens medlemmer, eller vil du gerne høre mere om opgaven, kan du kontakte Britta Ank Pedersen i klubhuset eller på tlf. 2363 8225.