Guld, sølv og bronze ved DM mellem

Pressemeddelelse fra Horsens Orienteringsklub

DMmellem2014Theresa Skouboe på 10 år vandt guld til Horsens Orienteringsklub ved de danske mesterskaber i mellemdistance-orientering i Nørreskoven ved Furesø på Sjælland lørdag eftermiddag.

I klassen D10 løb hun banen på 2,8 km. med 12 poster i tiden 15.54 minutter og vandt dermed en sikker sejr 1.09 foran nærmeste konkurrent.

Det er Theresas 2. guldmedalje på en uge, idet hun også vandt det jysk-fynske mesterskab i klassen i forrige weekend.

Sølv var der ved DM mellem til Anne Sofie Harfot i klassen D12, hvor Rebecca Loft Thyssen fra Horsens OK kun var 15 sekunder fra bronzemedaljen på en 4.-plads og 11-årige Laura Holm Jensen blev nr. 7.

Endelig vandt Elin Holm Jensen bronze i klassen D65.

Også lige uden for medaljerækken var Rikke Holm Jensen med en 4.-plads i klassen D40.

I alt deltog 670 orienteringsløbere i det danske mesterskab på mellemdistancen – heraf 24 fra Horsens Orienteringsklub.