Få styr på sommerfuglene

Lørdag 8. november kan du i klubhuset høre et oplæg ved Camilla Søgaard om spændingsregulering – eller camillamed andre ord om, hvordan du får styr på sommerfuglene i maven før et løb og præsterer på dit topniveau.

Camilla Søgaard har skrevet opgave på idrætsstudiet på Aarhus Universitet om spændingsregulering, og hun vil dele sin viden gennem oplægget og komme ind på hvilke teknikker, man kan gøre brug af, så man kan præstere bedst muligt.

I sin opgave har hun som eksempel brugt Astrid Ank Jørgensen og hendes oplevelser, da hun var med til at vinde Ungdoms-EM i stafet.

Astrid er med til oplægget, så I får lejlighed til at høre, hvordan nogle af klubbens erfarne profiler arbejder med spændingsregulering. Noget, du kan gøre brug af, også selv om du ikke løber på landsholdsniveau.

Der er også en øvelse undervejs, så du får både teori, erfaringer og teknikker med hjem.

Vi håber, at mange medlemmer har lyst til at være med.

Det sker kl. 10.30 i klubhuset lørdag 8. november.
Arrangementet varer ca. en time, så du kan nå at deltage i træningsløbet i Skablund bagefter.

Se opslag om arrangementet: Få styr på sommerfuglene – 8. november 2014

Dette oplæg har fokus på den mentale forberedelse til konkurrence.
Efter nytår – lørdag 10. januar 2015 – kan du høre en anden af klubbens unge profiler, Niklas Ingwersen, der vil gennemgå de vigtigste konkurrencer i 2015 og fortælle, hvordan vi skal forberede os primært teknisk til de enkelte løb.

Venlig hilsen

Træningsudvalget