Indbydelse til træningsløb i Skanderborg 29. november

Velkommen til løb i Skanderborg Dyrehave 29. november, hvor vi tilbyder stafettræning. Tilmelding af stafethold ønskes af hensyn til trykning af kort. Udenbys hold er også velkomne.

Indbydelse:

Parkering: Ved Capri. Skærm ved Horsensvej. Følg afmærkning til start.

Bane 1, Stafettræning 3 x 2,75 km, se nedenfor

Bane 2, Stafettræning 2 x 2,75 km, se nedenfor

Bane 3, kort svær: 3,8 km

Bane 4, mellemsvær: 4,2 km

Bane 5, let: 3,1 km

Bane 6, begynder: 2,1 km

På bane 1 og bane 2 tilbyder vi en sjov form for stafet i 3- eller 2-mandshold. Nogle af jer kender stafetformen som ”Blom-stafet” eller efterårsstafetten i Mariagerfjord OK.

Ved stafetten er der 3 lige lange baner hver på ca. 2,75 km. 3- mandsholdet gennemfører hver en bane samtidigt. Når alle 3 er vendt tilbage til startboksen, byttes bane, og der løbes igen. Når man så igen er samlet i startboksen, byttes sidste gang, og når den sidste løber klipper målposten, har holdet en måltid. 2 på holdet gennemfører på samme måde alle tre baner.

2-personershold, som kun løber 2 ture hver, løber på samme måde.

Præmier til bedste 2-personershold og bedste 3-personershold på 3 ture. Præmie til bedste 2-personershold på 2 ture. Ligeledes er der præmie til bedste familiehold i hver klasse. På et familiehold skal være mindst én af hvert køn.

Man kan også løbe de 3 eller 2 ture som enmandsstafet evt. som O-intervaller m. f.eks. 2 min. pause mellem turene. Ingen præmier her.

Instruktion kommer på hjemmesiden onsdagen før.

Prøv det. Det er sjovt! Samlet start på stafetterne kl. 12.45. Kom i god tid, så I har tid til at varme godt op. Mundtlig instruktion kl. 12.40 i startboksene.

Jo flere hold, jo sjovere.

Til stafetholdene er der tilmelding af hensyn til trykning af kort. Find dig nogle holdkammerater og meld jer til senest søndag den 23. november kl. 22.00.

Til Britta på mail: britta.ank.pedersen@gmail.com eller sms: 2363 8225.

Udenbysløbere er også velkomne.

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen Britta og Hans Jørgen