Medlemsmøde i ny stil tirsdag 2. juni

Tirsdag 2. juni holdes medlemsmøde i Horsens OK. En fast tradition i juni, men i år har bestyrelsen besluttet, at vi skal prøve med en helt anden form for medlemsmøde.

En slags markedsplads eller folkemøde kan vi kalde det.

Ved en række ”boder” i klubhuset vil klubbens udvalg og andre aktive stå klar til at præsentere sig selv og invitere medlemmerne til at høre om aktiviteterne og gå i dialog med værterne i boden.

Du vil f.eks. kunne møde Breddeudvalget, Ungdomsudvalget, Træningsudvalget, de ansvarlige for hjemmesiden, stævneledere fra klubbens seneste åbne løb m.fl. Det endelige program ligger fast sidst i maj og bliver præsenteret her på hjemmesiden og ved opslag i klubhuset.

På grund af den nye form holdes arrangementet samtidig med Supertirsdag, hvor der er mange medlemmer i klubhuset. Det betyder, at du kan få din aftensmad ind imellem din rundtur til boderne (og vi har hørt, at menuen er pulled pork – husk tilmelding til spisning af hensyn til kokkene).

Medlemsmødet er åbent kl. 19.00 til 20.30 i umiddelbar forlængelse af tirsdagstræningen, der denne aften foregår fra klubhuset.

Vi håber på en spændende aften.

Venlig hilsen

Bestyrelsen