4 gange DM-guld til Horsens OK – 8 medaljer i alt

Pressemeddelelse fra Horsens Orienteringsklub – 31. maj 2015

Med Roskilde Domkirke som en fantastisk flot kulisse blev årets danske mesterskaber i sprintorienteringsløb afviklet i weekenden i centrum af Roskilde. Her vandt Horsens Orienteringsklubs løbere i alt fire guldmedaljer, to sølv- og to bronzemedaljer.

Guld var der til Jacob Klærke Mikkelsen i klassen for drenge op til 12 år, Rikke Holm Jensen i klassen D40, Susanne Loft Thyssen i D45 og Elin Holm Jensen i D65.

I D40 var der også sølv til Horsens OK ved Irene Klærke Mikkelsen. Desuden vandt Britta Ank Pedersen sølv i D55.

Endelig var der bronze til Nicolaj Nielsen i H40 og Jakob Ravn i H80.

Løb omkring domkirken
Banerne til årets DM Sprint var lagt af den unge landsholdsløber Andreas Hougaard Boesen. Han havde lavet nogle rigtigt spændende udfordringer til løberne i det centrale Roskilde, hvor de skulle finde vej gennem byens smalle passager og mellem hække og mure til legepladser, skolegårde, boligblokke og baggårde.

Stævnepladsen var lige ved siden af domkirken, og alle løberne kom over kirkepladsen på deres rute, hvor byens øvrige weekendgæster sikkert har undret sig over de hurtigtløbende og koncentrerede orienteringsløberes færden.

Det kunne i øvrigt nemt være blevet til endnu en bronzemedalje til Horsens Orienteringsklub, idet Mads Mikkelsen i H45 kun var to sekunder fra 3. pladsen. Nr. 4 blev også Theresa Skouboe hos de yngste piger op til 12 år. Laura Holm Nielsen blev nr. 5 i samme klasse.

ElinHolm
Stævnepladsen til DM Sprint var lige ved siden af Roskilde Domkirke. Elin Holm Jensen gør klar til at modtage sin guldmedalje.
SusanneThyssen
Susanne Loft Thyssen, Horsens OK, de sidste meter på vej mod sejr og guldmedalje ved DM Sprint – to sekunder foran nr. 2.