Årets fjerde DM-guld til Jacob Mikkelsen

Pressemeddelelse fra Horsens Orienteringsklub

Jacob Klærke Mikkelsen fra Horsens Orienteringsklub vandt lørdag sin fjerde DM-titel i år i klassen for drenge op til 12 år – denne gang ved DM ultralang, hvor banerne er ca. dobbelt så lange som normalt.

Løbet blev afviklet i Grib Skov på Sjælland, der er meget hurtigt løbet terræn, så banerne var ekstra lange i alle klasser. Horsens Orienteringsklub havde 15 DM-løbere til start, og det blev til i alt 4 medaljer:

Guld til Jacob Klærke Mikkelsen i H-12 i tiden 30.02 – banelængde 5,4 km.
Sølv til Irene Klærke Mikkelsen i D40 i tiden 2.20.33 – banelængde 14,9 km.
Bronze til Theresa Skouboe i D-12 i tiden 36.54 – banelængde 5,4 km.
Bronze til Tove Straarup i D60 i tiden 1.35.52 – banelængde 8,8 km.

Bronze til ungdomstræner
Desuden vandt Horsens Orienteringsklubs ungdomstræner Eskil Schøning, der stiller op for OK West, en fornem bronzemedalje i kamp mod flere landsholdsløbere i den prestigefyldte herreelite-klasse. Deres bane var på 28,6 km.

Øvrige top-5 resultater til Horsens OK:
Nr. 4: Rebecca Loft Thyssen (D-14)
Nr. 5: Alberte Loft Thyssen (D-16), Britta Ank Pedersen (D50), Carsten Thyssen (H45)

Horsens OK nr. 5
Med weekendens DM ultralang er alle årets seks DM’er i orienteringssportens forskellige discipliner afviklet. Horsens Orienteringsklub har med 13 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 9 bronzemedaljer opnået sit hidtil bedste resultat og placerer sig som landets 5. mest vindende klub i år. Kun overgået af de to dominerende sjællandske klubber FIF Hillerød og Tisvilde Hegn OK samt de to naboklubber OK Pan Aarhus og Silkeborg OK.