Kunne du tænke dig at prøve at løbe natløb?

Så har du chancen fra Horsens OK’s klubhus torsdag den 4. februar med start efter mørkets frembrud – mellem kl. 18.15 og 19.30.NightChamp

Der kan vælges frit mellem 7 baner af forskellige længder og sværhedsgrader.

Der er således 5 svære baner: 8 km. – 6,5 km. – 5,5 km. – 4.5 km. og 3.5 km, en mellemsvær bane på 3,5 km samt en let bane på 2,5 km.

Løbet er 4. afdeling i vinterens NightChamp-serie, der foregår i området mellem Horsens, Århus og Silkeborg.

Efter løbet er der mulighed for at købe suppe og brød; overskuddet ved dette salg tilfalder ungdomsarbejdet i Horsens OK.

For at få mest muligt ud af løbet skal du medbringe lys i skoven. De fleste løber med en pandelampe, men man kan med nød også klare sig med en stavlygte. Horsens OK har et antal pandelamper, der kan lånes. Er du interesseret i at låne en pandelampe til løbet, kontakt da Per Mønster Jørgensen, så vil han se, hvad han kan gøre.

For at deltage kræves, at du tilmelder dig på forhånd – enten via O-service eller med en mail direkte til undertegnede: nightchamp.dk@gmail.com.

Seneste tilmelding (af hensyn til bestilling af kort) er mandag den 1. februar 2016 kl. 24.00.

Skulle du have lyst og interesse for det, er du ligeledes velkommen til at deltage i de sidste to afdelinger i serien. Disse løb foregår d. 11. februar i Nim Skov samt d. 25. februar i Hårup Sande ved Silkeborg.

Du kan læse mere på løbets hjemmeside: http://dagsberg.eu/?page_id=2415