Hjælpere søges til Prison Break søndag den 2. oktober

Har du tid og lyst til at være med til at tjene penge til klubben ved at være hjælper ved Prison Break MTB-løb den 2. oktober?I lighed med tidligere er vi blevet spurgt, om vi vil hjælpe med som rutevagter/vejvisere ved årets udgave af Prison Break. Løbet starter i flere afdelinger fra kl. 12 – 13 med eliten startende først, og alle skal være i mål kl. 17. I år er der kun en klasse, og det betyder, at deltagerne kun skal rundt på ruten én gang. Ruten er næsten den samme, som sidst vi hjalp til.

Der er ikke fordelt pladser på ruten, så jeg ved ikke, hvor vi kommer til at stå, men det er planlagt sådan, at de, der står tættest ved start, også skal dække nogle af de sidste pladser. De vil derfor få den længste vagt fra kl. 12 – kl 17. Alle øvrige skal være på plads på et tidspunkt mellem kl. 12 og 13, og kan gå hjem, når sidste deltager er forbi.

Hvis du har mulighed for at hjælpe, vil jeg bede dig snarest sende mig en mail på ole.sogaard@gmail.com eller skrive dig på listen i klubhuset. Skriv gerne hvis du har særlige ønsker.

Jeg beklager, at denne forespørgslen kommer lidt sent, men vi er først lige blevet kontaktet. Jeg håber, at mange alligevel har mulighed for at hjælpe med.

Vil du vide mere om Prison Break, kan du se mere på løbets hjemmeside: www.mtbprisonbreak.dk
Har du spørgsmål til vores opgave eller andet, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail eller telefon 27901027.

Vi håber, at du har lyst til at være med og dermed
give en økonomisk håndsrækning til klubben.
På bestyrelsens vegne

Ole Søgaard